Life

Cătălin Bordea și-a pus fanii pe gânduri. Probleme în plan sentimental pentru câștigătorul America Express 2023?

Cătălin Bordea, mesaj misterios despre dragoste. Ce a postat pe Instagram câștigătorul America Express 2023. Probleme în plan sentimental?
22.06.2023 | 00:34
Catalin Bordea sia pus fanii pe ganduri Probleme in plan sentimental pentru castigatorul America Express 2023
Ce a postat pe Instagram câștigătorul America Express 2023. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și-a uimit fanii. Câștigătorul America Express 2023 a postat pe Instagram un mesaj despre dragoste și relații, dând de înțeles că ar avea probleme în plan sentimental. Asta în contextul în care este căsătorit de nouă ani.

Probleme în mariaj pentru Cătălin Bordea? Ce a postat pe rețelele de socializare

Fostul coprezentator de la Xtra Night Show a făcut referire în postarea sa la acele persoane care stau într-un cuplu fără a mai simți iubire față de partener. Din punctul său de vedere, este inutil să procedezi așa, deoarece este ca atunci când ai încerca să scrii cu un stilou fără cerneală.

ADVERTISEMENT

”Să stai într-o relație cu un om care nu te iubește, este ca și cum ai încerca să scrii o scrisoare cu un stilou fără cerneală. Inutil. Eu. Azi”, apare într-un Instastory al câștigătorului America Express 2023, publicat la începutul acestei săptămâni.

Mesajul lui Catalin Bordea de pe Instagram
Acesta este mesajul postat de Bordea pe Instagram. Sursa foto: Instastory/Spynews

 

În urma acestor cuvinte scrise de vedetă, admiratorii săi se întreabă dacă nu cumva acesta se confruntă cu tensiuni cu partenera sa sau dacă nu-i mai poartă niciun sentiment. De aproape un deceniu Cătălin Bordea stă alături de Livia Bordea.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Livia Bordea sunt împreună din 2012. Doi ani mai târziu au mers în fața stării civile și și-au jurat iubire pentru totdeauna. Abia în 2019 s-au hotărât să-și jure iubire și în fața altarului și să aibă o nuntă ca-n povești.

Deși formează un mariaj de ani buni, Cătălin Bordea și Livia Bordea nu sunt încă părinți. Cu toate acestea, nu au planificat până acum acest lucru, punând preț și pe vârsta lor, printre altele. Mai iau în calcul uneori să meargă la un orfelinat și să adopte un copil.

ADVERTISEMENT

”Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil”, a spus Cătălin Bordea în podcastul lui Mihai Bobonete.

Drama lui Cătălin Bordea. Cum a fost abandonat de tată la doar 2 ani

Actorul de stand-up comedy are un trecut marcat de o dramă profundă. Pe când avea doar 2 ani, tatăl său l-a abandonat într-un autobuz. Nu și l-a dorit niciodată și a împins-o pe mama lui, în repetate rânduri, să întrerupă sarcina.

ADVERTISEMENT

Mama lui Cătălin Bordea a refuzat să avorteze. Bărbatul a și abandonat-o la un moment dat, iar când femeia l-a găsit, i-a lăsat fiul în grijă. Însă, nu a fost nici pe departe așa. La doar 2 ani, Cătălin Bordea s-a trezit părăsit într-un autobuz. Bunica lui a fost cea care i-a dat de urmă.

”(…) El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a spus actorul pentru ciao.ro

ADVERTISEMENT