Life

Cătălin Bordea de la America Express și soția sa, Livia, nu își doresc copii: ”Noi doi nu suntem genul”

Cătălin Bordea și partenera sa, Livia, nu vor să fie părinți. Declarațiile concurentului de la America Express despre decizie.
14.03.2023 | 18:30
Catalin Bordea de la America Express si sotia sa Livia nu isi doresc copii Noi doi nu suntem genul
Cătălin Bordea și partenera sa, Livia, nu vor să fie părinți. Declarațiile concurentului de la America Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Co-prezentatorul de la Xtra Night Show și soția sa nu își doresc copii. Vedeta de la Antena 1 susține că nu este genul de persoană care să se gândească la acest aspect, în ciuda faptului că în momentul de față are 38 de ani.

Cătălin Bordea și partenera sa, Livia, nu vor să fie părinți. Declarațiile concurentului de la America Express

Cătălin Bordea și partenera sa de viață, Livia, au o relație sentimentală de foarte mulți ani, dar până acum nu s-au gândit să aducă pe lume un copil. Cei doi nu vor să fie părinți, actorul fiind conștient că nu se poate pregăti pentru acest rol.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor și concurent de la America Express nu exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat să adopte un copil. Comediantul a fost crescut de bunica sa, după ce mama care l-a născut la 16 ani l-a abandonat.

„Dragostea e atunci când nu mai contezi tu, când contează mai mult celălalt, asta înseamnă dragostea, adică mă pun pe mine pe locul doi. Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea.

ADVERTISEMENT

Nu, mulțumesc. Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta.

Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil”, a mărturisit Cătălin Bordea în podcast-ul moderat de Mihai Bobonete pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea, relație specială cu Livia

Cătălin Bordea are o relație specială cu partenera sa de viață, Livia, cu care se iubește de peste 10 ani. Prezentatorul de televiziune și-a unit destinul cu frumoasa brunetă în anul 2019, ceremonia fiind una inedită.

Nunta nu a fost deloc una tradițională, ci exact pe placul comediantului care a ales să poarte o ținută comodă. Soția actorului, care este de meserie instructor de kangoo jumps, a îmbrăcat două rochii atipice, printre care și una neagră.

ADVERTISEMENT

Ținuta a fost accesorizată cu o geacă de piele și bocanci, în timp ce Cătălin Bordea a purtat un tricou negru, sacou, pantaloni sport şi teneşi. Livia este o tânără care adoră moda și care demonstrează asta din plin prin intermediul imaginilor din social media.

ADVERTISEMENT