Life

Cătălin Bordea trebuia să facă echipă cu soția lui la America Express! De ce s-a răzgândit Livia Bordea

Adevăratul motiv pentru care Cătălin Bordea nu a mers cu soția la America Express. Livia trebuia să facă echipă cu comediantul.
20.01.2023 | 00:23
Catalin Bordea trebuia sa faca echipa cu sotia lui la America Express De ce sa razgandit Livia Bordea
Cătălin Bordea trebuia să facă echipă cu soția lui la America Express! Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a dezvăluit faptul că trebuia să participe la emisiunea America Express alături de soția lui.

Adevăratul motiv pentru care Cătălin Bordea nu a mers cu soția la America Express

Până la urmă Livia Bordea, soția acestuia, s-a răzgândit și Cătălin Bordea a trebuit să își găsească un alt companion cu care să facă misiunile din emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

De altfel, Cătălin Bordea a spus că soția lui a fost cea care i-a propus să meargă la America Express, după ce a văzut al treilea sezon, cu echipa formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Doar că între timp aceasta s-a răgândit și i-a propus soțului său să își găsească un coleg de echipă, pentru că băieții se descurcă mai bine la aceste probe.

ADVERTISEMENT

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar…Livia mi-a spus să mergem.

Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine și a zis că ar prinde mai bine să merg cu prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel”, a spus Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Adevăratul motiv pentru care Cătălin Bordea nu a mers cu soția la America Express

Un alt factor care a făcut-o pe Livia Bordea să renunțe la participarea la America Express 2023 a fost faptul că a văzut că cuplurile se ceartă foarte mult când cadrul competiției și nu ar fi vrut să aducă asemenea negativitatea asupra relației pe care o are cu Cătălin Bordea, așa că a gândit în perspectivă și a decis să nu meargă pentru binele relației lor.

De asemenea, un alt motiv pentru care soția lui Cătălin Bordea a decis să nu mai meargă în America Express a fost pentru că nu putea să te bucure de notorietatea primită în urma emisiunii și a considerat că Nelu Cortea ar fi beneficiat mai mult de pe urma promovării în emisiunea prezentată de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

„Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv, emoțional. Toți care se duc în cuplu se ceartă.

Încă un motiv pentru care a zis că nu a mers a fost că nu avea ce să facă, cum să se folosească de notorietatea asta și că Nelu Cortea ar fi putut”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT