ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Botezatu a recunoscut. Ce intervenții estetice și-a făcut creatorul de modă

Autor: Andreea Stanaringa | 26.04.2021 | 09:56
Cătălin Botezatu a recunoscut. Ce intervenții estetice și-a făcut creatorul de modă
Cătălin Botezatu a recunoscut. Ce intervenții estetice și-a făcut creatorul de modă. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Botezatu a recunoscut ce intervenții estetice și-a făcut de-a lungul timpului pentru a se menține în cea mai bună formă. La 54 de ani, designerul a dezvăluit cum reușește să arate atât de tânăr. 

ADVERTISEMENT

Este unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul românesc și mulți ar crede că apelează la numeroase operații estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Celebrul designer i-a uimit pe internauți și a dezvăluit, în cadrul unui podcast, că și-a făcut o singură intervenție estetică până acum și a recunoscut care este aceasta.

Cătălin Botezatu a recunoscut. Ce intervenții estetice și-a făcut creatorul de modă

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are o singură intervenție, și anume implantul de păr, însă nu este făcută în totalitate. Designerul se teme de cum ar arăta dacă și-ar tunde tot părul, motiv pentru care a ales o porțiune foarte mică pentru o astfel de operație.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o porțiune foarte, foarte mică de păr, acum vreau să-mi fac mai puternic, dar nu vreau să mă rad în cap, nu știu cum îmi stă”, a dezvăluit Cătălin Botezatu într-un podcast, potrivit spynews.ro.

Cătălin Botezatu a spus că nu are intervenții estetice la nivelul feței și este de părere că un bărbat nu ar trebui să se simtă complexat de ridurile de expresie, care sunt foarte apreciate de femei.

„La un bărbat ridurile de expresie sunt sexy, sunt cărunt, am riduri de expresie”, a continuat creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Kanal D a trecut prin clipe de coșmar în ultimii doi ani, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Botezatu a apelat la ajutorul medicilor din Turcia pentru a se trata și a făcut mai multe operații de-a lungul timpului. Din fericire, a reușit să învingă această boală, însă a fost nevoit să fie mai atent la starea sa de sănătate.

În luna martie, Cătălin Botezatu a mers din nou în Turcia pentru a-și face o altă operație, iar acum este într-o formă maximă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!