ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Botezatu și tatăl au suferit de aceeași boală. Dezvăluirea dureroasă făcută abia acum

Autor: Alexa Serdan | 25.04.2021 | 20:25
Cătălin Botezatu și tatăl au suferit de aceeași boală. Dezvăluirea dureroasă făcută abia acum
Cătălin Botezatu și tatăl au suferit de aceeași boală. Dezvăluirea dureroasă făcută abia acum. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Botezatu (54 de ani) a dezvăluit în urmă cu puțin timp că a suferit de aceeași boală ca și tatăl său. Celebrul designer a aflat destul de târziu un amănunt foarte important despre momentele prin care au trecut cei doi. 

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă nu a dorit să-și încarce părinții cu problemele sale de sănătate, deși figura paternă avusese cu un an înaintea sa o boală similară. Vedeta a dezvăluit că tatăl său a suferit de cancer la plămâni, el primind aceeași veste cumplită ulterior.

Juratul de la „Bravo, ai stil!” a fost operat de cancer la colon, aflând după că în ziua în care era pe masa de operație în Turcia, la fel se întâmpla și cu tatăl tău. Părintele lui Cătălin Botezatu se opera din nou de cancer, într-o clinică din România.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a avut aceeași boală ca tatăl său. Ce a aflat creatorul ulterior

Mai mult decât atât, Cătălin Botezatu a mai precizat în podcast-ul lui Cătălin Măruță că mama sa nu a știut cât de gravă este problema sa de sănătate. Vedeta a păstrat secretul cunoscând istoricul medical al femeii care l-a adus pe lume.

Mama designerului a aflat despre suferința sa abia după ce medicii i-au spus că operația a fost una de succes. Juratul de la Kanal D i-a spus prima oară bunicii, care la rândul ei a fost cea care a transmis mai departe vestea către celelalte rude.

ADVERTISEMENT

„Mama dacă ar fi știut cu adevărat ce s-ar fi întâmplat, ar fi murit. Ea este foarte sănătoasă, cum poate să fie o femeie la vârsta ei. Nu am vrut să o expun.

Abia după ce am terminat cu operația și totul a fost bine, bunica s-a dus și i-a spus cum stau lucrurile. A știut așa… o chestie, dar nu a știu că mă operez și că s-ar putea să nu mă mai întorc acasă.

ADVERTISEMENT

Pe tatăl meu…a fost o chestie urâtă pentru că el cu un an înainte de a se întâmpla asta, el s-a îmbolnăvit și el de un cancer la plămâni, l-am ajutat, am fost lângă el.

Din păcate, fix în ziua în care m-am operat s-a operat și el, aici în România. Fără să știm unul de celălalt”, a povestit Cătălin Botezatu în podcast-ul de pe Youtube moderat de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!