Life

Cătălin Botezatu, adevărul despre relația cu Loredana Groza: „Am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna”

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre relația cu Loredana Groza, pe care o cunoaște de foarte mult timp și pe care o numește „Madonna a României”.
24.03.2022 | 06:50
Catalin Botezatu adevarul despre relatia cu Loredana Groza Am admirato si am iubito dintotdeauna
Cătălin Botezatu, despre relația cu Loredana Groza. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu are o părere foarte bună despre Loredana Groza, iar cei cei doi s-au afișat destul de des împreună în ultima vreme. Designerul a spus adevărul despre relația pe care o are cu îndrăgita artistă.

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu Loredana Groza

Cei doi se cunosc de foarte mult timp, iar creatorul de modă a invitat-o recent pe jurata de la X Factor să-l însoțească la Paris Fashion Week. Cătălin Botezatu a recunoscut că o admiră foarte mult pe Loredana atât pentru aspectul fizic, cât și pentru talentul muzical.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities o cunoaște de peste 25 de ani pe artistă și consideră că își merită pe deplin statutul de divă.

Cătălin Botezatu a mai spus că este normal pentru un artist să fie criticat de oameni, dar Loredana nu s-a gândit niciodată la hate-ul pe care l-ar putea primi.

ADVERTISEMENT

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu e vedere.

E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României. Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă.

ADVERTISEMENT

Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea.

Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii.”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a invitat-o pe artistă la Paris Fashion Week

La începutul lunii martie, Cătălin Botezatu a mers la Săptămâna Modei la Paris alături de Loredana Groza. Designerul a spus atunci că nu a avut nicio aventură cu artista până acum, dar o admiră foarte mult.

„Mergem la Paris, la Săptămâna Modei, pentru prima oară. Unde o avem ca invitat special pe Loredana Groza. Pe Lore dintotdeauna am iubit-o. Aș fi vrut să-mi spună mie ‘Bună seara, iubite’. Dintotdeauna m-a fascinat ca voce. Piesele ei sunt excepționale.

 Lore, pentru mine, este această Madonna a României. Lore e un personaj. Este o divă în domeniul său, care se reinventează, care arată într-un fel…

Dacă o cunoști, ajungi să te îndrăgostești de ea. N-am avut nicio aventură cu ea, dar poate la bătrânețe…”, a declarat creatorul de modă la Exclusiv VIP.

ADVERTISEMENT