Life

Cătălin Botezatu, cadou special pentru Irina Loghin. Cum a reacționat îndrăgita artistă: “Vai, ce surpriză”

Cătălin Botezatu nu uită de promisiunile pe care le face, una dintre acestea fiind pentru Irina Loghin. Designerul a luat-o prin surprindere pe artista de muzică populară.
16.11.2021 | 22:20
Catalin Botezatu cadou special pentru Irina Loghin Cum a reactionat indragita artista Vai ce surpriza
ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a pregătit un cadou special pentru îndrăgita solistă, care a fost plăcut surprinsă de gestul făcut de fostul jurat de la „Bravo, ai stil!”.

Deși este plecat din țară perioada aceasta designerul nu a uitat de ceva promis acum multă vreme și iată că interpreta de muzică populară s-a bucurat din plin.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin a fost surprinsă în timp ce se plimba prin parcul Herăstrău, așa cum obișnuiește de multă vreme, surpriză fiind una uriașă pentru ea.

Cătălin Botezatu, surpriză plăcută pentru Irina Loghin. Ce i-a oferit în dar

Cu această ocazie solista și-a exprimat dragostea și respectul pentru Cătălin Botezatu, mărturisind că este unul dintre creatorii de modă pe care-i admiră.

ADVERTISEMENT

Irina Loghin credea că designerul a uitat de promisiunea făcută, însă nu a fost deloc așa. Vedeta i-a oferit în dar, prin intermediul reporterului de la „Teo Show”, un trening.

Ținuta este perfectă pentru plimbările pe care le desfășoară artista prin parcul Herăstrău, care de ceva vreme se numește Parcul Regelui Mihai I.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară merge pe jos de mai bine de 50 de ani, lucru care o ajută să se mențină în formă maximă.

Cătălin Botezatu nu și-a uitat promisiunea făcută solistei Irina Loghin

„Nu scap de voi ca de raia căprească, așa se zice la noi la țară! Extraordinar! Vai ce surpriză! În primul rând pentru Cătălin! Îți mulțumesc, Cătăline!

ADVERTISEMENT

Sper să ne vezi pe unde ești! Eu credeam că ai uitat demult! Dar demult am vrut să vin eu la atelier la tine, că vreau să mă fudulesc!

I-ai făcut o rochiță prietenei mele Daniela Condurache și i-am luat-o de atunci, pentru că mi-a plăcut foarte mult! Sunt foarte curioasă să-l văd și îi mulțumesc din suflet pentru că știe că-l iubesc!

Vezi telepatia! L-am iubit și-l voi iubi cât voi trăi! Pentru tot ceea ce face!”, a declarat Irina Loghin, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT