Life

Cătălin Botezatu, în cea mai periculoasă tiroliană din lume: „Am emoții. Îți vine rău”

Cătălin Botezatu încearcă cea mai periculoasă tiroliană din lume. La 55 de ani și cu mai multe operații la inimă, designerul este dornic de senzații tari.
25.12.2021 | 16:01
Catalin Botezatu in cea mai periculoasa tiroliana din lume Am emotii Iti vine rau
Cătălin Botezatu, în cea mai periculoasă tiroliană din lume. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La 55 de ani și cu cinci operații la inimă, Cătălin Botezatu este neînfricat și experimentează lucruri noi.

Aflat în Dubai, fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a decis să încerce cea mai periculoasa tiroliană din Emiratele Arabe și cea mai lungă din lume.

ADVERTISEMENT

Este situată pe cel mai înalt punct al Emiratelor, Jebel Jais și este doar pentru cei curajoși. Deși emoționat, Cătălin Botezatu nu spune nu acestei șanse.

Cătălin Botezatu, în cea mai periculoasă tiroliană din lume:

Deși a suferit mai multe operații la inimă de-a lungul timpului, Cătălin Botezatu este dornic de aventură. Creatorul de modă a decis să se dea în cea mai periculoasă tiroliană, aflată în Emirate.

ADVERTISEMENT

Designerul a mai încercat și alte tiroliene, însă niciodată una atât de dificilă. A recunoscut că are emoții, dar speră că experiența va fi una plăcută și de neuitat.

„Este ceva fantastic pentru că am mai mers pe tiroliene în junglă, mă și bâlbâi de emoții, pe tot felul de munți, dar asta e cea mai lungă, cea mai spectaculoasă, așadar, ne vedem jos, am emoții.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată când merg pe o tiroliană pe burtă, pentru că se pleacă pe burtă! Am emoții pentru că am și acele mici 5-6 operații și câteva stenturi dar sper să fie bine!”, a declarat Cătălin Botezatu pentru click.ro.

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a mai spus că multe persoane au renunțat să se dea atunci când au văzut cât este de înaltă. Mai mult, unii au renunțat chiar dacă au plătit deja biletul, care are un preț situat între 100 și 200 de euro.

ADVERTISEMENT

„E cea mai periculoasă și nașpa, nu e chiar așa simplu! Trebuie să ai sânge în instalație! Din câți s-au dus să meargă, trei sferturi au renunțat când au văzut cum e și cât de înalt e și că zbori deasupra prăpastiilor și a munților!

Îți vine rău!  Au renunțat mulți și cu bilete plătite și nu e ieftin, e vreo 100 și ceva de euro-200! Plus ca  să ajungi până acolo, te costă destul de mult. Dar așa e! Au renunțat mulți, jur!”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu se află în Dubai de ceva timp și are de gând să dea lovitura cu o nouă afacere în 2022. Împreună cu Clara Rotescu și alți cinci parteneri de afaceri, designerul va deschide mai multe magazine în Emirate.

În aceste magazine vor fi vândute doar articole vestimentare și de încălțăminte create doar de designerii români.

ADVERTISEMENT