Life

Cătălin Botezatu, declarații despre scandalul Biancăi Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu. Designerul nu a auzit de cântăreață: „Dacă nu o cunosc, nu există”

Ce spune Cătălin Botezatu despre scandalul Biancăi Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu. Designerul nu știe cine este cântăreața.
01.02.2023 | 08:50
Catalin Botezatu declaratii despre scandalul Biancai Dragusanu cu Claudia Patrascanu Designerul nu a auzit de cantareata Daca nu o cunosc nu exista
Cătălin Botezatu, declarații despre scandalul Biancăi Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu Foto Colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Ce spune Cătălin Botezatu despre scandalul Biancăi Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu. Ce a declarat designerul despre aceasta din urmă?

Cătălin Botezatu, declarații despre scandalul Biancăi Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu

Cătălin Botezatu a mărturisit că nu o cunoaște pe Claudia Pătrășcanu și nici nu a auzit de numele său vreodată.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, designerul a spus că nu ar putea să își spună punctul de vedere despre o femeie pe care nu o cunoaște și chiar nu are nicio idee cine este sau cu ce se ocupă.

”Cine este Claudia? Nu o cunosc. Dacă nu o cunosc, nu există. Nu pot să îmi dau cu părerea despre o femeie pe care nu o cunosc.

ADVERTISEMENT

Dacă nu a trecut prin patul meu…înseamnă că nu există. Nu, glumesc, chiar nu știu cine este fata asta.”, a spus Cătălin Botezatu la Xtra Night Show.

Amenințări, jigniri și procese între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu cu Claudia Pătrășcanu a atins cote maxime după acuzele pe care cele două și le-au adus, iar totul s-a încheiat cu amenințările unui proces.

ADVERTISEMENT

Atât Bianca Drăgușanu, cât și Claudia Pătrășcanu au anunțat că vor acționa în instanță.

Pe de o parte, fosta asistentă de televiziune spunea că nu mai face față acestui scandal care îi afectează imaginea, în timp ce fosta soție a lui Gabi Bădălău aducea acuze foarte grave la adresa vedetei, căreia i-a spus că este „o prostituată”.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu spunea pentru FANATIK că nu înțelege de ce Claudia Pătrășcanu nu se concentrează pe cariera ei și vrea atenția presei când o atacă pe ea.

”Trebuie să și demonstreze. Totul se plătește, este karma fiecăruia. Și sunt curioasă de unde o să plătească.

M-am săturat să tot las de la mine, am ajuns la vorba aceea: Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Pe de altă parte, Claudia Pătrășcanu spunea că va cere daune morale.

„Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale.

I-am rugat, atât pe el, cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță pentru a-i liniști pe acești oameni care s-au pus iar împotriva mea și nu-mi dau liniște atât mie, cât și copiilor”, a spus aceasta pentru Spynews.

ADVERTISEMENT