Life

Lovitură pentru Bianca Drăgușanu! Claudia Pătrășcanu o dă în judecată: “Am decis să-i cer daune morale”

Bianca Drăgușanu primește o lovitură din partea fostei soții a iubitului său. Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe blondină!
27.01.2023 | 12:42
Lovitura pentru Bianca Dragusanu Claudia Patrascanu o da in judecata Am decis sai cer daune morale
Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a decis să o dea în judecată pe Bianca Drăgușanu, după toate acuzațiile pe care i le-a adus.

Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu continuă. Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu și are de gând să îi ceară acesteia daune morale pentru afirmațiile făcute la adresa ei, pentru jigniri și pentru că de doi ani îi aduce constant acuzații, a susținut fosta soție a lui Gabi Bădălău, cel care se iubește acum cu Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Astfel, conform Spynews, Claudia Pătrășcanu este hotărâtă să o acționeze în instanță pe iubita fostului său spț, pe care a acuzat-o că o amenință, atât pe ea, cât și pe mama ei, și că îi agasează copiii.

”Am decis să-i cer dauna morale pentru jignirile, acuzațiile în decurs a doi ani, faptul că-mi agasează copiii pentru a face poze cu ei, pe la locurile de joacă, ea și familia ei, pentru că vorbește despre copiii mei în mass-media, înregistrări în care îmi amenință mama, dar și pe mine”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu, foc și pară la adresa Biancăi Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a spus și că Bianca Drăgușanu a acuzat-o că are o boală psihică și că va trebuie să demonstreze în instața de ce a făcut aceste afirmații, ci dovezi. Planul acesteia este să ceară daune morale.

”Va trebui să demonstreze în instanță cu ce drept mi-a adus acuzația unei boli psihice, căci pentru acest lucru, repet, îi vor cere daune morale.

ADVERTISEMENT

I-am rugat, atât pe el cât și pe ea, să înceteze cu jignirile și defăimarea imaginii mele, cu abuzul emoțional asupra copiilor mei, dar am înțeles că trebuie să merg în instanță”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

La rândul ei, Claudia Pătrășcanu a făcut afirmații grave la adresa Biancăi Drăgușanu și i-a adus acuzații de prostituție.

ADVERTISEMENT

Pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu a vorbit despre acest subiect și a declarat că nu știe de ce fosta soție a iubitului său nu vorbește despre alte subiecte în presă, ci despre ea.

”Nu înțeleg de ce tot vorbește despre mine și nu, de exemplu, despre realizările ei, despre muzică…”, ne-a spus Bianca.

Și Bianca Drăgușanu a anunțat că o va da în judecată pe Claudia Pătrășcanu susținând că nu mai suportă scandalul cu ea și este nevoie de o instanță pentru a-i pune capăt.

ADVERTISEMENT