Life

Cătălin Botezatu, declarații neașteptate după despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

09.09.2020 | 10:46
Catalin Botezatu declaratii neasteptate dupa despartirea Biancai Dragusanu de Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a comentat în stilul său caracteristic ultima despărțire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Juratul „Bravo, ai stil!” a făcut declarații neașteptate despre fostul cuplu și a mărturisit că nu știa de separarea dintre fosta asistentă TV și afaceristul din Mediaș.

Designerul este de părere că fosta sa iubită trebuia să rămână alături de omul de afaceri despre care are o părere destul de bună. Bote susține că Alex Bodi pare un băiat bun, însă este convins că blondina va fi fericită orice alegere ar face.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu nu este la prima declarație în privința relațiilor pe care le-a avut Bianca Drăgușanu cu diferiți bărbați din showbiz. Dacă în trecut a încercat să fie detașat, acum a spus sincer ceea ce gândește despre despărțirea blondinei de Alex Bodi.

Cătălin Botezatu, declarații despre ultima despărțire dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

„S-au despărțit din nou?! Nu știu ce să zic. Eu cred că ea trebuia să rămână cu băiatul acela”, a declarat juratul emisiunii de stil de la Kanal D, relatează cancan.ro

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este convins că fosta asistentă a lui Dan Capatos și afaceristul musculos erau potriviți unul pentru celălalt. În plus, celebrul designer susține că Bianca Drăgușanu ar fi fost fericită alături de Alex Bodi, însă e numai alegerea ei.

„Părea un băiat bun. Așa cred eu, e părerea mea neavizată. Dacă ea e mai fericită așa sau alături de alt bărbat, e treaba ei”, a completat creatorul de modă, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Kanal D nu s-a ferit să-și spună punctul de vedere nici în momentul în care frumoasa vedetă și omul de afaceri au semnat actele de divorț la notar. Dacă inițial nu credea că cei doi s-au separat definitiv, ulterior a ținut să sublinieze faptul că au luat decizia corectă dacă consideră că nu mai este nicio cale de împăcare.

„Nu cred că au divorțat. Eu nu mai cred în divorțul lor. Nu vreau să mă bag în relația lor. Pe ea o cunosc foarte bine, iar pe el, cât l-am cunoscut, e un băiat extraordinar.

ADVERTISEMENT

Dar ce există în relația lor numai ei știu. Dacă au ajuns să nu se mai înțeleagă, e mai bine așa”, spunea Cătălin Botezatu în luna martie, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT