Life

Cătălin Botezatu, dezlănțuit în platoul de la Bravo, ai stil. Creatorul de modă, într-o ipostază nemaivăzută – Foto

29.08.2020 | 13:40
Catalin Botezatu dezlantuit in platoul de la Bravo ai stil Creatorul de moda intro ipostaza nemaivazuta  Foto
ADVERTISEMENT

Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu revin sâmbătă seară, 29 august, pe micile ecrane în cadrul emisiunii de modă „Bravo, ai stil” de la Kanal D. Renumitul designer român va putea fi urmărit într-o ipostază inedită, așa cum nu a fost văzut niciodată.

Cunoscutul burlac și jurat de la Kanal D se va„rupe” în ritmuri rock’n’roll chiar în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici. Creatorul de modă va oferi o lecție de dans nemaivăzută în cadrul galei intitulată sugestiv „Oldies, but goldies”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu îi va surprinde pe telespectatori cu mișcările sale, fiind aplaudat atât de jurați, cât și de concurente despre care Maurice Munteanu susține că sunt lipsite de energie atunci când dansează rock’n’roll.

Cătălin Botezatu, dezlănțuit în emisiunea de la Kanal D unde este jurat

„Nu că nu are treabă cu dansul, e practic… Dacă trebuie să îți descopăr talentele înseamnă că nu există!”, este replica lui Maurice Munteanu către una către concurente legat de tema galei de sâmbătă seara, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Momentul și lecția de dans oferite de Cătălin Botezatu se vor vedea în seara aceasta începând cu ora 22:00, aceasta fiind prima zi în care emisiunea apare pe post după ce a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai exact, show-ul de modă și stil va putea fi urmărit timp de patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă, în weekend organizându-se gala în care fetele vor avea o temă pe care trebuie să o urmeze ca la carte. Tot atunci una dintre ele va pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Concurentele au venit cu forțe și idei proaspete și sunt mai hotărâte ca niciodată să demonstreze că merită să câștige titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Emisiunea Bravo, ai stil! revine pe micile ecrane, după o scurtă pauză

Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” revine la Kanal D de la momentul în care producătorii au suspendat filmările din cauza COVID-19. Așadar, începând de sâmbătă, 29 august, fanii emisiunii au șansa să vadă noi ediții și își pot urmări concurentele preferate.

ADVERTISEMENT

Printre câștigătoarele emisiunii de stil se numără Silvia Oana Popescu, Marisa Paloma, Elena Geamăn și Iuliana Doroftei. Rămâne de văzut cine va câștiga sezonul acesta titlul și premiul cel mare, mai ales că este vorba de o ediție la care participă numai vedete.

ADVERTISEMENT