ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Botezatu, dezlănțuit în platoul de la Bravo, ai stil. Creatorul de modă, într-o ipostază nemaivăzută – Foto

Autor: Alexa Serdan | 29.08.2020 | 13:40
Cătălin Botezatu, dezlănțuit în platoul de la Bravo, ai stil. Creatorul de modă, într-o ipostază nemaivăzută - Foto
Cătălin Botezatu, dezlănțuit în platoul de la Bravo, ai stil. Creatorul de modă, într-o ipostază nemaivăzută. Sursa foto: Instagram.com

Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu revin sâmbătă seară, 29 august, pe micile ecrane în cadrul emisiunii de modă „Bravo, ai stil” de la Kanal D. Renumitul designer român va putea fi urmărit într-o ipostază inedită, așa cum nu a fost văzut niciodată.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul burlac și jurat de la Kanal D se va„rupe” în ritmuri rock’n’roll chiar în emisiunea prezentată de Ilinca Vandici. Creatorul de modă va oferi o lecție de dans nemaivăzută în cadrul galei intitulată sugestiv „Oldies, but goldies”.

Cătălin Botezatu îi va surprinde pe telespectatori cu mișcările sale, fiind aplaudat atât de jurați, cât și de concurente despre care Maurice Munteanu susține că sunt lipsite de energie atunci când dansează rock’n’roll.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, dezlănțuit în emisiunea de la Kanal D unde este jurat

„Nu că nu are treabă cu dansul, e practic… Dacă trebuie să îți descopăr talentele înseamnă că nu există!”, este replica lui Maurice Munteanu către una către concurente legat de tema galei de sâmbătă seara, notează wowbiz.ro.

Momentul și lecția de dans oferite de Cătălin Botezatu se vor vedea în seara aceasta începând cu ora 22:00, aceasta fiind prima zi în care emisiunea apare pe post după ce a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Mai exact, show-ul de modă și stil va putea fi urmărit timp de patru zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă, în weekend organizându-se gala în care fetele vor avea o temă pe care trebuie să o urmeze ca la carte. Tot atunci una dintre ele va pleca acasă.

Concurentele au venit cu forțe și idei proaspete și sunt mai hotărâte ca niciodată să demonstreze că merită să câștige titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea Bravo, ai stil! revine pe micile ecrane, după o scurtă pauză

Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” revine la Kanal D de la momentul în care producătorii au suspendat filmările din cauza COVID-19. Așadar, începând de sâmbătă, 29 august, fanii emisiunii au șansa să vadă noi ediții și își pot urmări concurentele preferate.

Printre câștigătoarele emisiunii de stil se numără Silvia Oana Popescu, Marisa Paloma, Elena Geamăn și Iuliana Doroftei. Rămâne de văzut cine va câștiga sezonul acesta titlul și premiul cel mare, mai ales că este vorba de o ediție la care participă numai vedete.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!