Life

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu: “Este o femeie specială”

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre relația cu Bianca Drăgușanu. Acesta a avut numai lucruri bune de spus.
17.07.2021 | 15:41
Catalin Botezatu dezvaluiri despre relatia cu Bianca Dragusanu Este o femeie speciala
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a făcut mai multe dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. Acesta a vorbit foarte frumos despre fosta sa parteneră de viață.

Ce a spus Cătălin Botezatu despre relația sa cu Bianca Drăgușanu

Chiar mai mult decât atât, creatorul de modă a dezvăluit că o iubește pe Bianca Drăgușanu și că o consideră o femeie specială, care i-a marcat cu adevărat existența.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu nu s-a ferit să recunoască faptul că blondina a ocupat un loc important în viața sa și că va rămâne mereo o amintire frumoasă pentru el.

Referitor la viața de acum a Biancăi Drăgușanu, designerul a avut numai cuvinte de laudă. Astfel, el a spus că ceea ce a realizat fosta sa iubită este ireproșabil, pentru că ea balansează foarte bine viața de femeie de afaceri cu cea de mamă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: ”Bianca m-a marcat, o iubesc”

”Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații”, a spus Botezatu.

Mai mult, Cătălin Botezatu a povestit că Bianca Drăgușanu a reprezentat o provocare în viața lui, pentru că ea era foarte criticată, dar el a vrut să arate că femeia care i-a fost alături era una demnă de apreciat.

ADVERTISEMENT

„Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a spus Cătălin Botezatu pentru ”Xtra Night Show”.

La rândul ei, Bianca Drăgușanu a făcut, de curând, mărturisiri referitoare la relația pe care a avut-o cu creatorul de modă. Astfel, ea a declarat că a fost o perioadă foarte frumoasă din viața sa, iar Cătălin Botezatu este, în continuare, o persoană importantă pentru ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai spus și că totul a fost frumos în relația dintre ei și, mai mult, a spus că fostul său iubit este modelul ei și l-a numit un om „fascinant”.

ADVERTISEMENT