Life

Cătălin Botezatu îl regretă pe Radu Mazăre! Designerul este dezamăgit de felul în care arată Ibiza de România: „Mamaia a murit”

06.07.2020 | 18:17
Catalin Botezatu il regreta pe Radu Mazare Designerul este dezamagit de felul in care arata Ibiza de Romania Mamaia a murit
ADVERTISEMENT

Nici litoralul românesc nu mai e ce a fost odată! Nu o spunem doar noi, ci și Cătălin Botezatu, care a ajuns la această concluzie chiar în weekend-ul ce tocmai a trecut, când a mers la malul Mării Negre pentru inaugurarea noului său magazin exclusivist din Constanța.

Într-un interviu acordat pentru replicaonline.ro, celebrul creator de modă a deplâns în modul în care a ajuns să arate stațiunea Mamaia comparativ cu anii de glorie. În Ibiza de România, așa cum era supranumită în „era Mazăre”, domnește acum liniștea, iar carele alegorice și frumoasele dansatoare care își etalau formele de invidiat pe ritmurile asurzitoare ale melodiilor de sezon au devenit ușor-ușor istorie.

ADVERTISEMENT

Epicentrul distracției s-a mutat în cu totul alte zone, lăsând loc unei atmosfere pe care Bote o consideră dezolantă. Nici măcar festivalul de modă, devenit la un moment dat o adevărată tradiție în Mamaia, nu a mai putut fi organizat, din motive lesne de înțeles.

Cătălin Botezatu deplânge soarta stațiunii Mamaia: „A murit”

Eu iubesc litoralul, restaurantele, iubesc restaurantele turceşti de aici. Constănţenii sunt oameni calzi, se distrează mişto, iar dacă facem referire la staţiuni, la Mamaia… este satelitul Constanţei, este epicentrul distracţiei, nu numai pentru România, ci şi pentru Europa de Est şi nu numai.

ADVERTISEMENT

Pentru că, despre cluburi şi fetele frumoase din Mamaia s-a auzit până la Miami, vă spune eu. Dacă a plecat Mazăre, şi îmi asum chestia asta…de când nu mai e circ, Mamaia a murit.

De când nu mai sunt carele alegorice…era un festival de modă, nu mai este, e doar o scenă de piatră…nu vreau să fiu rău. Aş vrea să vină un primar sau un prefect care să aibă spiritul bătăios al lui Mazăre, un bun politician, un om care să nu se vândă pentru nimic.

ADVERTISEMENT

Dacă vorbim de conducere, eu zic că trebuie să fie un om bogat, pentru că, dacă alegi unul care nu are bani, normal că primul lucru pe care va vrea să-l facă este să fure pentru el, să-şi îmbogăţească familia. Dacă alegi oameni cu bani, acei oameni vor face pentru societate”, a declarat Cătălin Botezatu.

A trecut cu bine peste problemele de sănătate: „Cineva acolo sus mă iubește”

Discuția s-a mutat apoi, inevitabil, către perioada critică pe care designerul a traversat-o din pricina problemelor de sănătate. În ultimele luni, acesta a suferit nu mai puțin de cinci operații, însă le-a traversat pe toate cu optimism și cu convingerea că „cineva acolo sus” îl iubește și veghează mereu asupra lui.

ADVERTISEMENT

Mă simt bine, trebuie. Sunt un tip optimist, mă gândesc că cineva acolo sus mă iubeşte iar, dacă mă doreşte aici, rămân aici, dacă doreşte în altă parte…există o altă poartă de care nu trebuiesă ne temem, e o altă etapă a spiritului nostru”, a explicat Bote.

ADVERTISEMENT