Life

Cătălin Botezatu, lovit în orgoliu! Ce i-a transmis creatoarea care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Designerul lui Carmen Iohannis îi răspunde aprig lui Cătălin Botezatu, care a criticat ținutele Primei Doamne la funeraliile Reginei Elisabeta.
23.09.2022 | 14:01
Designerul Andreea Tincu a explicat ținutele lui Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Designerul care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a-II-a, Andreea Tincu, îi răspunde lui Cătălin Botezatu, care a criticat ținutele Primei Doamne.

Designerul lui Carmen Iohannis iese la atac. Ce îi transmite lui Cătălin Botezatu, care a criticat ținutele Primei Doamne

Printre reproșurile lui Cătălin Botezatu sunt cele referitoare la decolteul nepotrivit al lui Carmen Iohannis în contextul participării la înmormântarea suveranei britanice. Andreea Tincu îl contrazice.

ADVERTISEMENT

Creatoarea de modă i-a transmis colegului de breaslă că decolteul Primei Doamne este unul decent, în timp ce chiar membri ai Familiei Regale au purtat vestimentații îndrăznețe.

Andreea Tincu a punctat și faptul că punctul de vedere al lui Cătălin Botezatu este unul strict personal, dar nu neapărat și adevărat sau bine documentat.

ADVERTISEMENT

”Dragă Cătălin,

Ne cunoaștem de foarte mulți ani. Bineînțeles că o ținută poate să îți/îmi placă, indiferent cine este designerul ei. Cum bine ai zis, E din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu.

Decolteul Primei Doamne este absolut decent, chiar persoane din Familia Regală fiind de-a dreptul curajoase în această privință, după cum vedem în pozele atașate.

ADVERTISEMENT

Istoria evoluează, oamenii se schimbă, ne adresăm viitorului, nu rămânem etern tributari unui trecut.Suntem femei ale secolului XXI, avem dreptul să ne alegem ceea ce ne place și nu este corect să fim judecate după centimetri de material (…)”, i-a transmis Andreea Tincu lui Cătălin Botezatu, pe rețelele de socializare.

Ce a spus Cătălin Botezatu, mai exact, despre Prima Doamnă. Președintele a fost lăudat

Cătălin Botezatu a catalogat drept ”inadmisibil” decolteul lui Carmen Iohannis cu care s-a afișat la tristul eveniment din Londra .

ADVERTISEMENT

Totodată, designerului nu i-au plăcut nici pălăria cu voal și ciorapii asortați rochiilor. În schimb, a apreciat lungimea acestora din urmă și costumul șefului statului.

”Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului.

Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a spus Cătălin Botezatu pentru Click!

Carmen Iohannis, apreciată pentru rochiile peste genunchi

În timp ce Cătălin Botezatu și-a manifestat nemulțumirea față de rochiile Primei Doamne de la funeraliile Reginei, în spațiul public au apărut aprecieri ironice referitoare la faptul că soția șefului statului a avut, în sfârșit, rochii peste genunchi.

”Nu sunt fun Carmen Iohanis, dar de data asta a avut o tinuta impecabila, zic eu. Felicitari creatiei, Andrea Tincu!”, au comentat unii români pe facebook.

Carmen Iohannis a îmbrăcat două rochii simple, negre la înmormântarea celui mai longeviv monarh britanic. La acestea și-a asortat pantofi tot negri, cu toc subțire, în stil ”stileto”, două poșete negre simple, precum un plic și o tocă tot neagră, cu voaletă. Klaus Iohannis, în schimb, a optat pentru costume negre, clasice bărbătești.

ADVERTISEMENT