Life

Cătălin Botezatu a recunoscut că a trecut prin momente dificile. “Am mers la vrăjitoare și am vrut să mă sinucid”

Cătălin Botezatu a trecut de-a lungul vieții prin momente dificile. Au fost perioade în care a crezut că nu va putea merge mai departe, așa că a făcut tot felul de gesturi disperate.
10.01.2022 | 15:25
Catalin Botezatu a recunoscut ca a trecut prin momente dificile Am mers la vrajitoare si am vrut sa ma sinucid
Cătălin Botezatu a recunoscut că a trecut prin momente dificile. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Celebrul designer a vorbit despre situațiile dificile prin care a trecut, dar și despre gesturile disperate pe care le-a făcut în acele momente.

A apelat chiar și la vrăjitoare, dar în final și-a dat seama că fericirea și iubirea nu se caută.

ADVERTISEMENT

Mai târziu, și-a dat seama ce greșeli a făcut în viață și a învățat din acestea.

Cătălin Botezatu a recunoscut că a trecut prin momente dificile. “Am mers la vrăjitoare și am vrut să mă sinucid”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri. Apare mereu cu zâmbetul pe buze și nimeni nu ar putea ghici că în tinerețe a trecut prin destule momente extrem de dificile.

Acesta a recunoscut că a fost la un pas de a se sinucide în tinerețe. Apoi, s-a gândit să apeleze la ajutorul unor vrăjitoare. După o perioadă a realizat că iubirea și fericirea nu se pot căuta. Acestea apar atunci când trebuie în viața fiecăruia.

ADVERTISEMENT

“Iubirea, fericirea, astea nu se caută. Astea vin de la sine. Dacă e să vină și să apară acea persoană, apare. Atunci când ești disperat, atunci nu apare. Atunci când ieși dintr-o relație și spui că a fost ultima, o să mă sinucid.

Am avut și eu momente de-astea de slăbiciune și de incultură, în sensul că am zis gata mă sinucid, mă duc la vrăjitoare”, a spus Cătălin Botezatu într-un interviu la Antena 3. 

ADVERTISEMENT

Mai târziu și-a dat seama că nu urma calea cea bună și a învățat o lecție pe care nu a uitat-o niciodată. În prezent, acesta spune că are încredere doar în Dumnezeu.

“Cu cât ești mai disperat cu atât nu vei face nimic. Când ești liniștit și ești ok, Dumnezeu îți arată tot timpul pe cineva. Nu caut, vin. Și dacă nu vin, aștept, și între timp consum aspirină. Da, poți să mergi la un astrolog, poți să mergi la un om care se ocupă cu energiile. Dar la vrăjitoare nu”, a mai spus creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Botezatu pentru anul 2022

Cătălin Botezatu și-a făcut deja planurile pentru anul 2022. Pregătește noi colecții și va merge la diferite evenimente în toată lumea. De asemenea, va pune pe picioare o nouă afacere în Emiratele Arabe Unite.

Alături de alți parteneri, va deschide în toamna acestui an mai multe magazine. În acestea se vor comercializa haine și pantofi,  realizare de designeri români.

ADVERTISEMENT