Life

Cătălin Botezatu pune tunurile pe Carmen Iohannis și o laudă pe Principesa Margareta: „Exact ce se folosește în astfel de cazuri”

Cătălin Botezatu a criticat aspru ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Principesa Margareta a primit laude.
08.05.2023 | 18:05
Catalin Botezatu pune tunurile pe Carmen Iohannis si o lauda pe Principesa Margareta Exact ce se foloseste in astfel de cazuri
Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a identificat mai multe greșeli în ținuta pe care Carmen Iohannis a ales să o poarte la încoronarea Regelui Charles, chiar dacă Prima Doamnă a dat impresia că a ținut cont de sfaturile lui. În schimb, Principesa Margareta a primit laude din partea celebrului designer.

Cătălin Botezatu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles

Klaus Iohannis și soția lui s-au aflat weekend-ul acesta în Marea Britanie, unde au avut ocazia să ia parte, pe 6 mai, la încoronarea Regelui Charles. Carmen Iohannis a ales să poarte la evenimentul istoric o ținută care a tras atenția. 

ADVERTISEMENT

Prima Doamnă a României a îmbrăcat o rochie și o haină albastru turcoaz, la care a asortat o pereche de pantofi crem, cu toc. Ca accesoriu, Carmen Iohannis a ales un lănțișor cu pandantiv sub formă de cruce.

Cătălin Botezatu, însă, nu a fost prea încântat de alegerile vestimentare ale Primei Doamne. „Rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat.

ADVERTISEMENT

Prima doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță. La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună”, a spus designer-ul pentru unica.ro.

În schimb, Cătălin Botezatu a fost mulțumit de faptul că, de data aceasta, Carmen Iohannis i-a ascultat sfaturile, iar rochia i-a acoperit genunchii. „În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va sugruma umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a continuat Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Principesa Margareta a primit laude din partea lui Cătălin Botezatu

Pe de altă parte, Principesa Margareta a fost un model de „așa da”, din punctul de vedere al celebrului designer. Cătălin Botezatu a spus ca aceasta a avut o ținută impecabilă și corectă la încoronarea Regelui Charles.

„Principesa Margareta este îmbrăcată impecabil pentru un astfel de eveniment. Poartă exact o ținută regală, o ținută ton-sur-ton. A folosit o singură culoare, albastru royal, pantofi în aceeași nuanță și un clutch potrivit.

ADVERTISEMENT

Rochia este din mătase naturală, asociată cu un mantou din brocard. Poartă perlele aferente, ținuta a fost accesorizată cu cercei foarte discreți și, nu în ultimul rând, broșa care cred că reprezintă un crin royal, semn al regalității.

Nu are un machiaj strident, poartă ruj nude, exact ce se folosește în astfel de cazuri. Din ce pot observa în imagine, cred că poartă o geantă Alexander McQueen, iar ținuta este impecabilă”, a încheiat Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT