Life

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Rochia îndrăzneață a atras atenția tuturor

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Prima Doamnă a României a atras atenția cu alegerea sa.
06.05.2023 | 12:15
Cum sa imbracat Carmen Iohannis la incoronarea Regelui Charles Rochia indrazneata a atras atentia tuturor
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Foto: colaj Fanatik/Hepta/ Facebook
ADVERTISEMENT

Prima Doamnă a României continuă să uimească cu alegerile sale vestimentare. De data aceasta, Carmen Iohannis ales să îmbrace o rochie într-o culoare deosebită la încoronarea Regelui Charles de pe 6 mai 2023.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles al Marii Britanii

Sâmbătă, 6 mai 2023, este o zi importantă care va rămâne în istorie. Regele Charles va fi încoronat oficial, după ce Regina Elisabeta, cea care a fost pe tronul Marii Britanii timp de 70 de ani, s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

La eveniment vor participa unele dintre cele mai mari personalități ale lumii. Dar și România este reprezentată de câțiva oameni de seamă. Una dintre cele mai mari surprize este chiar prințul român Christopher Ghika.

Acesta va comanda trupele personale ale ale suveranului. În plus, se va ocupa și de organizarea evenimentului istoric, care, speră Regele, nu va dura decât 90 de minute. Monarhul va îmbrăca aceleași veșminte ca și mama sa. Este vorba inclusiv de o tunică croită cu fire de aur.

ADVERTISEMENT

Dar și Președintele și Prima Doamnă a României sunt prezenți în aceste momente în Marea Britanie. Klaus Iohannis a anunțat acest lucru vineri, 5 mai 2023, printr-o fotografie publicată pe Facebook.

 „Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric și o celebrare a tradițiilor monarhiei britanice”, a scris Klaus Iohannis în mediul online.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a ales o rochie care atrage atenția

Iar pentru încoronarea regelui Charles, Carmen Ioannis a ales o rochie care să atragă atenția. Este vorba despre o creație albastru turcoaz. De altfel, și paltonul ales de Prima Doamnă are aceeași culoare. Iar în picioare a optat pentru pereche de pantofi crem, cu toc.

Carmen Iohannis, care la încoronarea Regelui Charles a optat pentru un costum negru și o cravată albastră, care să se potrivească cu ținuta purtată de Carmen Iohannis, a încărcat pe internet o nouă imagine și un mesaj. „În această dimineață, înainte de Ceremonia încoronării Majestății Sale Regele Charles al III-lea”.

ADVERTISEMENT
carmen iohannis încoronarea regelui charles
Klaus Iohannis și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles.
Foto: Facebook

Acum rămâne de văzut ce părere vor avea criticii vestimentari despre ținutele purtate de Carmen Iohannis. De-a lungul timpului, alegerile vestimentare ale acesteia au fost atent studiate de specialiști.

„Dacă ar fi să nominalizez un lucru care nu este conform cu statutul, n-aș putea să spun că este o greșeală, ar fi faptul că nu respectă lungimea fustei sau a rochiei. Domnia să ține tot timpul să i se vadă genunchii. Este o lungime incertă, uneori greu de controlat”, a spus Cătălin Botezatu despre ținutele lui Carmen Iohannis, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT