Life

Cătălin Cazacu i-a copt-o lui Victor Slav! Cu ce femeie s-a trezit pe cap

Cătălin Cazacu i-a făcut-o lui Victor Slav! Cum s-a trezit fostul soț al Biancăi Drăgușanu cuplat peste noapte și cu cine?
19.11.2023 | 10:04
Catalin Cazacu ia copto lui Victor Slav Cu ce femeie sa trezit pe cap
Cătălin Cazacu i-a făcut ”lipeala” lui Victor Slav cu o tânără, pe Instagram. Foto: Xtra Night Show/ Antena Stars
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu a dezvăluit unul din secretele prieteniei cu Victor Slav, invitat în emisiunea pe care o realizează cu Natalia Mateuț la Antena Stars. Motociclistul i-a făcut o farsă de proporții, una care a ajuns apoi în presă ca o poveste reală.

Cătălin Cazacu i-a copt-o lui Victor Slav, la o petrecere din Iași

Cazacu a pus la un moment dat mâna pe telefonul amicului său, când se aflau la o petrecere, și a acceptat urmărirea unei tinere pe Instagram, în condițiile în care Victor Slav nu a dat follow multor persoane.

ADVERTISEMENT

Acea fată l-a umplut apoi pe Slav de inimioare la postări și a trezit interesul tuturor, căci era o apariție nouă în lista sa de pe Instagram.

Falsa poveste de iubire virtuală dintre Victor Slav și respectiva domnișoară, dornică să îl cunoască, a ajuns în presa mondenă, moment în care fostul băiat de la meteo a aflat că în spatele acestei nebunii este chiar prietenul său, Cătălin Cazacu.

ADVERTISEMENT

Motociclistul, amuzat de farsa pe care i-a făcut-o prietenului său

„Eu urmăream doar câteva persoane. Eu pe Instagram nu urmăream  vreo 20 de persoane. Și am fost la un moment dat la o petrecere și… el a intrat la mesaje și scrisese cineva. Eram la Iași..”, și-a început povestirea Victor Slav, după care a continuat Cătălin Cazacu.

„Era una prin presă bunăciunea din Bacău… Aia îi scrie lui. Eu intru, văd. Îi dau add și încep să îi dau inimioare, like-uri”, a relatat Cazacu, amuzat, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

„Fii atent, am văzut eu că a făcut ceva la Instagram. Am crezut că i-a dat doar inimioarele, dar i-a dat și add”, a mărturisit Victor Slav.

Povestea a ajuns în presă la acea vreme din cauza lui Cazacu. Victor a zis că nu respectiva gagică a dat pontul, ci cineva cu ochi de vultur a observat că în loc de 20 de urmăritori avea 21, iar acea ”bunăciune” era prezentă, culmea, la aceeași petrecere.

ADVERTISEMENT