Life

Răsturnare de situație în viața lui Victor Slav. Alături de cine s-a fotografiat. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

Decizia surprinzătoare luată de Victor Slav. Alături de cine s-a fotografiat fostul băiat de la Meteo? Fanii nu se așteptau.
01.07.2023 | 12:34
Rasturnare de situatie in viata lui Victor Slav Alaturi de cine sa fotografiat Nimeni nu sar fi asteptat la asta
Persoana neașteptată cu care s-a afișat Victor Slav. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Victor Slav și-a surprins fanii. Artistul a publicat în mediul online în care apare alături de fosta iubită. În urmă cu câteva luni, fostul băiat de la Meteo susținea că relația nu a mai mers și că au luat-o pe drumuri separate.

Victor Slav, din nou cu fosta iubită

Victor Slav și Selina au avut o relație de trei ani, timp în care iubita fostului prezentator al rubricii meteo a cunoscut-o pe fiica pe care acesta o are cu Bianca Drăgușanu, au mers în vacanțe și au botezat o fetiță.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Victor Slav nu a cerut-o în căsătorie pe Selina, părea că își vor forma în curând o familie. Totuși, în urmă cu aproximativ trei luni, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că nu mai formează un cuplu și fiecare va merge pe drumul său.

Acum, însă, se pare că situația s-a schimbat. Victor Slav și-a luat fanii prin surprindere și a publicat în mediul online o fotografie în care apare în compania Selinei și a unui alt prieten, semn că au decis să-și mai dea o șansă.

ADVERTISEMENT

La fel de discret ca înainte să se despartă, Victor Slav nu a oferit mai multe detalii, ci a însoțit imaginea realizată în mașină cu un text simplu, dar cuprinzător, care atestă că este fericit. „S-a făcut frumos azi”, a spus fosta vedetă Pro TV, pe Instagram. 

victor slav selina mașină împăcare
Imaginea pe care Victor Slav a publicat-o.
Sursa foto: Instagram

Ce declarații făcea fostul soț al Biancăi Drăgușanu la momentul despărțirii

Când au apărut primele zvonuri despre despărțire, s-a spus că motivul ar fi fost infidelitatea Selinei. Astfel, Victor Slav ar fi confruntat-o, iar femeia i-ar fi reproșat că se simte neglijată. În consecință, vedeta a lămurit situația.

ADVERTISEMENT

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală.

Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. 

ADVERTISEMENT

A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea. Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a declarat atunci Victor Slav.

ADVERTISEMENT
Tags: