Life

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, din nou împreună? Cum a reacționat mama prezentatorului după separare

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, iar un cuplu? Cum a făcut față mama sportivului după despărțirea celor doi îndrăgostiți.
15.03.2023 | 23:28
Catalin Cazacu si Ramona Olaru din nou impreuna Cum a reactionat mama prezentatorului dupa separare
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, iar un cuplu? Cum a făcut față mama sportivului după despărțirea celor doi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Antena Stars și asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani sunt din nou împreună? Cum a reacționat mama prezentatorului după separare și ce spune vedeta despre fosta parteneră de viață.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, iar un cuplu? Cum a făcut față mama sportivului după despărțirea celor doi

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au pus capăt poveștii de dragoste în februarie, cunoscutul sportiv dezvăluind că mama sa a fost foarte afectată de această veste pentru că se înțelege foarte bine cu frumoasa blondină.

ADVERTISEMENT

De altfel, matinalul de la Antena Stars a precizat că cele două femei continuă să vorbească, subliniind totodată că atât el, cât și fosta iubită sunt fericiți. Acest lucru a lăsat de înțeles că ar fi revenit la sentimente mai bune.

„Întreabă-mă! Eu pot să-ți spun că sunt foarte bine, de aici încolo… trage concluzia pe care o vrei. Suntem foarte bine, că și ea e foarte bine. Mama se panichează cel mai tare! Nu a fost niciodată un secret și nu este un secret.

ADVERTISEMENT

Relația dintre mama mea și Ramona a fost tot timpul una și va fi  și o să rămână și este, una foarte frumoasă. Sunt născute la o zi distanță, mama  o iubește foarte mult și atunci genul ăsta de știri au tot lovit-o de-a lungul timpului.

Am învățat-o să nu mai creadă și este bine! Dar nu trebuie să-i spun lui mama. Mama trebuie să știe că eu sunt fericit, toată lumea e fericită! Yeeee”, a declarat Cătălin Cazacu într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu, implicat în viața profesională

Cătălin Cazacu este extrem de implicat în viața profesională de la o vreme și spune că s-a cumințit de când lucrează la Antena Stars alături de Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu. Vedeta în vârstă de 38 de ani încearcă să o lase mai moale cu petrecerile.

Fostul iubit al Ramonei Olaru nu mai vrea să piardă nopțile și să rămână până târziu la diverse evenimente pentru că știe cât de greu îi este să se trezească a doua zi dimineața. Prezentatorul nu mai vrea să exagereze cu acest stil de viață.

ADVERTISEMENT

„În weekend sunt petrecăreț de meserie, mai merg prin cluburi, mai fac evenimente, mai pun muzică și atunci nopțile astea nedormite își pun și ele amprenta ,dar sportul este cel care mă ajută și m-a ajutat și o să mă ajute, sper, toată viața, să mă mențin sănătos”, a mai spus Cătălin Cazacu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT