Life

Cătălin Cazacu, speriat de moarte în platoul Teo Show: „Să chemăm Ambulanța?”

11.05.2021 | 16:52
Catalin Cazacu speriat de moarte in platoul Teo Show Sa chemam Ambulanta
Cătălin Cazacu a împlinit 37 de ani pe 11 mai. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu a avut parte de o experiență pe care nu o va uita repede, invitat în platoul Teo Show de la Kanal D. Acestuia i s-a făcut o farsă care l-a speriat de moarte.

Cătălin Cazacu a apărut la Teo Show împreună cu Giani Kiriță, Vera și Sindy, foste concurente la Survivor România, acolo unde a trăit câteva clipe de panică.

ADVERTISEMENT

Totul s-a produs cu complicitatea echipei de producție, iar actrița principală a fost Vera, cea care a fost concurentă în echipa Războinicilor în reality-show-ul filmat în Republica Dominicană.

Cătălin Cazacu, alb la față în platoul Teo Show. Vera de la Survivor a ”leșinat” în fața lui pe canapea

Pe lângă urările de „La mulți ani” pe care le-a primit de la Bursucu și Teo, Cătălin s-a trezit la un moment dat în mijlocul unei situații în care părea că este nevoie de medici.

ADVERTISEMENT

Invitații au participat la un Quiz. Cătălin și Vera au format o echipă, iar Giani și Sindy cealaltă echipă, fiind nevoiți să răspundă la anumite întrebări puse de co-prezentatorul emisiunii.

La un moment dat, Verei ”i s-a făcut rău”, iar cei din platou i-au dat să bea puțină apă, crezând că este deshidratată sau are o cădere de calciu.

ADVERTISEMENT
cătălin cazacu
Vera s-a prefăcut că a leșinat pentru a-l speria pe Cătălin Cazacu. Foto: captură Kanal D

Fostul concurent de la Exatlon a înghițit gălușca

Ex-concurenta și-a jucat foarte bine rolul până la final. Cazacu a condus-o pe Vera pe canapea, iar la un moment dat Teo Trandafir a cerut să intre publicitatea, asta pentru ca farsa să fie cât mai credibilă.

Scena nu l-a speriat doar pe Cazacu, ci și pe telespectatorii care au urmărit emisiunea. „Să chemăm Ambulanța?”, a întrebat Teo care încerca să o facă pe Vera să reacționeze.

ADVERTISEMENT

Punctul culminant a fost când bruneta a ”leșinat”. În acea clipă Cazacu era alb la față, căci nu i-a venit să creadă ce trebuie să trăiască fix de ziua lui. Vera nu a putut sta așa multă vreme și s-a ridicat dintr-o dată, spunându-i lui Cătălin că totul a fost o farsă.

Lui Cazacu i-a venit inima la loc și, chiar dacă nu este prima farsă de care are parte de ziua lui la Teo Show, a înghițit gălușca și de data aceasta.

Cătălin Cazacu a împlinit astăzi, 11 mai, vârsta de 37 de ani, și este unul dintre cei mai cunoscuți motocicliști din România. Popularitatea lui a explodat în urmă cu câțiva ani când acesta a participat la reality-show-ul Exatlon România, în echipa Faimoșilor, unde a fost coleg cu dinamovistul Giani Kiriță.

 

ADVERTISEMENT
Tags: