Life

S-au despărțit sau nu Oana Radu și soțul său? Cătălin Dobrescu a făcut publice imaginile care schimbă tot ce se știa

Ce se întâmplă în relația dintre Oana Radu și soțul său? Cătălin Dobrescu a publicat imaginile care dau peste cap tot ce se știa.
10.11.2023 | 18:05
Sau despartit sau nu Oana Radu si sotul sau Catalin Dobrescu a facut publice imaginile care schimba tot ce se stia
Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au împăcat? Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce au dat de înțeles că nu mai formează un cuplu, Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au afișat din nou împreună. Soțul a vedetei a publicat mai multe imagini în mediul online.

Cătălin Dobrescu, primele imagini cu Oana Radu după zvonurile despărțirii

În urmă cu o lună, au apărut zvonuri conform cărora Oana Radu și Cătălin Dobrescu divorțează. La momentul respectiv, amândoi au șters fotografiile în care apăreau împreună de pe rețelele sociale și nu se mai urmăreau reciproc.

ADVERTISEMENT

Totuși, niciunul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonurile. Deunăzi, însă, Cătălin Dobrescu a făcut pe TikTok câteva declarații care demonstrează că, dacă a existat vreodată vreo problemă, au decis să treacă peste aceasta.

Soțul Oanei Radu a publicat două videoclipuri în care apare soția sa și i-a făcut două declarații de dragoste emoționante. „Prea mult o iubesc pe femeia asta. Chiar dacă de multe ori nu arăt, prea mult te iubesc, Oana Radu”, a scris Cătălin Dobrescu pe social media.

ADVERTISEMENT

„Dacă te pierd pe tine, pierd tot…Singur mor. Azi m-am hotărât să dau masca jos, să las garda jos și să recunosc că te iubesc de mor. Oana Radu, dacă tu n-ai fi, eu aș fi incomplet”, este un alt mesaj scris de soțul Oanei Radu. 

oana radu soț stradă case scris galben trandafir
Imaginile cu Oana Radu publicate de soțul său.
Sursa foto: colaj Fanatik

Ce spunea Cătălin Dobrescu despre despărțire

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit civil în urmă cu trei ani, în august 2020. Ei spuneau că își doresc să ajungă și în fața altarului și să facă petrecerea de nuntă, dar că nu știu când va avea loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

Vedeta mereu a spus că soțul i-a fost cel mai mare sprijin și că întotdeauna s-a putut baza pe el în momentele dificile. Astfel, nimeni nu s-a gândit că relația lor ar fi putut ajunge la final.

Întrebat despre posibilitatea divorțului, Cătălin Dobrescu nu a oferit un răspuns concret. A spus că a auzit despre zvonuri de la prieteni, dar că nu este momentul potrivit pentr declarații.

ADVERTISEMENT

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a declarat Cătălin Dobrescu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: