Life

Cătălin Măruță, adevărul despre sarcina Andrei: „ Eva își mai dorește o surioară”

01.09.2020 | 15:02
Catalin Maruta adevarul despre sarcina Andrei  Eva isi mai doreste o surioara
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a adus lumină în zvonurile despre sarcina soției sale, Andra, după ce toată lumea a speculat că artista ar fi din nou însărcinată.

Totul a pornit de la gestul controversat al lui Pepe, care a postat pe internet o fotografie de la ziua cântăreței în care apărea în timp ce îi punea mâna pe pântece vedetei.

ADVERTISEMENT

Imaginea a făcut furori, iar acum, prezentatorul de la Pro TV explică gestul nelămurit și care a născut multe semne de întrebare.

Cătălin Măruță, despre sarcina Andrei: „Totul a fost o glumă”

Vedeta Pro TV a fost întrebată dacă Andra este însărcinată și dacă urmează să vină cel de-al treilea copil în familia lor, însă moderatorul tv a ținut să menționeze că, pentru moment, soția lui nu este însărcinată, iar totul de amuzament, însă nu știau că pozele vor ajunge pe internet.

ADVERTISEMENT

„ A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau niște poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat și le-a postat peInstagram și pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată, am fi spus. Pur și simplu a fost o fotografie la ziua ei.”, a spus Cătălin Măruță, pentru viva.ro.

Cu toate că încă nu s-a pus problema de încă un copil în familie, prezentatorul Pro tv a mărturisit că Eva ar mai vrea o surioară. „ N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura. Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele. Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant. ”, a mai spus Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Recent, Andra și Măruță au sărbătorit 12 ani de la mariaj. „ Îți vine să crezi?! 12 ani de căsnicie. În 2008, chiar de ziua Andrei ne-am căsătorit, la Târgu Jiu. Stăteam și ne gândeam ce repede a trecut timpul. Au fost și nașii noștri de cununie și ne-am bucurat foarte tare să ne reîntâlnim. Momentul special a fost marcat de un tort și de faptul că cei mai apropiați oameni au fost alături de noi.”, a mai spus prezentatorul tv.

S-au căsătorit în 2008

Vedetele Pro TV s-au căsătorit în 2008, iar în 2011 a venit pe lume primul copil al cuplului, un băiat, David, iar în 2015, Andra a născut-o pe Eva, care îi calcă pe urme și își dorește să devină artistă. Andra este urmărită pe Instagram de 2,3 milioane de oameni, iar Cătălin Măruță avea 681 de mii de fani. Eva Măruță are și ea 250 de mii de prieteni virtuali. David Măruță este urmărit de 65 de mii de oameni.

ADVERTISEMENT