Life

Cătălin Măruță, conversație neașteptată cu fiica sa, Eva. Ce mărturisire i-a făcut fata despre planurile de viitor

Cătălin Măruță, dialog spumos cu fetița sa, Eva. Care a fost afirmația care l-a uimit pe renumitul prezentator de la Pro TV.
15.01.2024 | 10:55
Catalin Maruta conversatie neasteptata cu fiica sa Eva Ce marturisire ia facut fata despre planurile de viitor
Cătălin Măruță, dialog spumos cu fetița sa, Eva. Care a fost afirmația care l-a uimit pe renumitul prezentator de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță, conversație neașteptată cu fiica sa, Eva. Ce mărturisire i-a făcut fata despre planurile de viitor. Copila care și-a făcut debutul în actorie cu rolul din Tati part-time este recunoscută pentru replicile sale.

Cătălin Măruță, dialog spumos cu fetița sa, Eva. Care a fost afirmația care l-a uimit pe renumitul prezentator de la Pro TV

Cătălin Măruță a împărtășit cu internauții din social media un dialog spumos cu fetița sa, Eva. Care a fost afirmația care l-a uimit pe renumitul prezentator de la Pro TV. Vedeta emisiunii La Măruță a publicat totul în online.

ADVERTISEMENT

Soțul celebrei artiste Andra a distribuit o filmare în care fiica sa îi face o mărturie ieșită din comun, după ce a fost întrebată ce vrea să facă când va avea 14 ani. Nu a stat prea mult pe gânduri și a venit cu un răspuns surprinzător.

„Vrei să ai 14 ani? Păi și ce faci dacă ai 14 ani?”, este întrebarea pe care moderatorul de la Pro TV i-a adresat-o fiicei sale, conform cancan.ro. „Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă”, a spus fata.

ADVERTISEMENT

Replica l-a luat prin surprindere pe tatăl său, care nu se aștepta la un asemenea răspuns de la fiica sa de 9 ani. Cătălin Măruță a mai subliniat că nu acceptă ca Eva să părăsească casa părintească la o vârstă atât de fragedă.

„Nu accept asta. Cum să te muți de acasă la 14 ani!”, a mai spus prezentatorul de la Pro TV, mai arată sursa menționată anterior. „Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16”, a conchis Eva Măruță.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, moderatorul show-ului La Măruță a ținut să afle și partea de adevăr din partea fiului său. David a confirmat că are în plan să plece de acasă în momentul în care va fi major, adică când va avea 18 ani.

Cătălin Măruță, mândru de fiica sa, Eva

Cătălin Măruță are numai cuvinte de laudă și este mândru de fiica sa și a cântăreței Andra, în ciuda faptului că a fost aspru criticată pentru rolul din filmul Tati part-time. Vedeta de la Pro TV i-a luat apărarea.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator a simțit că este momentul să facă niște declarații în acest sens pentru că fata a fost aspru jignită în social media. Eva a primit un val de hate, majoritatea fiind de părere că și-a făcut debutul în cinematografie doar pentru că face parte dintr-o familie de artiști.

ADVERTISEMENT