Life

Eva l-a luat prin surprindere și pe Cătălin Măruță. Cum s-a comportat în timp ce filma pentru Tați part time: „Nu mai e chiar copilul ăla”

Cătălin Măruță a dezvăluit cum a fost să-și vadă pentru prima dată fiica jucând într-un film. Vedeta Pro TV a avut parte de o surpriză.
11.01.2024 | 21:35
Eva la luat prin surprindere si pe Catalin Maruta Cum sa comportat in timp ce filma pentru Tati part time Nu mai e chiar copilul ala
Cum a reacționat Cătălin Măruță când a văzut-o pe Eva filmând pentru Tați part time. Sursa foto colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eva, copilul deja vedetă al Andrei și a lui Cătălin Măruță, a debutat la finalul anului trecut și pe marile ecrane, interpretând rolul principal în comedia Tați part time. Recent, moderatorul de la Pro TV a dezvăluit că, în timpul filmărilor, a descoperit o altă latură a fiicei sale.

Cum și-a surprins Eva Măruță tatăl

Eva Măruță este încă de mică o adevărată vedetă. Clipurile cu ea din mediul online au devenit rapid virale, având de fiecare dată replică pregătită pentru părinții săi și amuzându-i copios pe fani.

ADVERTISEMENT

Astfel că, anul trecut, la numai 8 ani, micuța a avut primul său rol principal într-un proiect cinematografic, mai exact în comedia Tați part time. Și s-a descurcat de minune, după cum arată încasările.

Chiar dacă au fost și persoane care au criticat-o pe Eva pentru prestația sa, moment în care Cătălin Măruță și Andra s-au văzut nevoiți să intervină, mulți au apreciat-o pentru ceea ce a reușit să facă.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar moderatorul de la Pro TV a recunoscut că a fost surprins de cât de bine s-a descurcat Eva pe platourile de filmare. Vedeta a susținut că acesta a fost momentul în care și-a redescoperit copilul.

„E incredibil”

Conform spuselor tatălui ei, Eva Măruță a dat dovadă de o seriozitate incredibilă pentru vârsta ei. S-a asigurat că nu întârzie niciodată la filmări și că are o relație frumoasă cu fiecare persoană implicată în proiect.

ADVERTISEMENT

„Să știi că eu mi-am descoperit copilul pe platourile de filmare și când spun chestia asta, o spun cu maximă responsabilitate. Eva mergea pe platourile de filmare fără să întârzie un minut, întotdeauna era extrem de responsabilă.

Știe pe nume toți oamenii care lucrează în acest proiect, cu toți avea câte un dans, câte un salut specific. Acum am descoperit seriozitatea ei la nivelul ăsta, implicarea ei, dorința ei de a fi totul perfect. E incredibil și mă bucur mult de tot că a reușit să facă proiectul ăsta.

ADVERTISEMENT

Chiar am descoperit-o, tu știi ce copil ai acasă, dar când îl vezi plecat un pic în lume și când îl vezi cum se comportă acolo, cum se descurcă și ce lucruri face, te îndrepți puțin și zici, ‘OK, perfect, stai un pic, că nu mai e chiar copilul ăla”, a declarat Cătălin Măruță pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT