Life

Cătălin Măruță, adevărul despre relația cu cei doi copii și Andra: „Poate eu vreau să fiu mai sever”

Cătălin Măruță a vorbit despre cât de dificil este să fie părinte și să facă față în același timp și vieții de familie. Prezentatorul de la PRO TV a spus cum își crește copiii pe care îi are cu Andra.
06.01.2022 | 12:00
Catalin Maruta adevarul despre relatia cu cei doi copii si Andra Poate eu vreau sa fiu mai sever
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță are o familie… virală, iar succesul este destul de greu de gestionat. Prezentatorul de televiziune spune că nu este ușor să acorde atenție ambilor copii, însă are noroc cu Andra.

Cei doi se completează perfect atunci când Eva și David fac boacăne. Când unul e supărat și vrea să îi pedepsească, celălalt e împăciuitor și aplanează tensiunea.

ADVERTISEMENT

Măruță a povestit unul dintre lucrurile care l-au impresionat privind creșterea copiilor, pe care l-a aflat de la psihologul Cristian Andrei.

Cătălin Măruță, despre cum îi crește pe cei doi copii împreună cu Andra

Acesta a fost uimit să afle că pentru copii perioada copilăriei nu este cea mai fericită așa cum se crede. A și explicat cum a ajuns la această concluzie și ce a învățat de la psihologul pe care l-a invitat de câteva ori în podcasturile sale de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Doctorul Cristian Andrei îmi spunea lucruri incredibile. Mi-a zis: copilăria e cel mai nasol lucru pe care îl poate trăi un copil. Pentru copil în momentul ăla, este o dramă. Nu știe ce se întâmplă dacă sparge ceva, dacă este certat”, a declarat Cătălin Măruță la „Vorbește lumea”.

Realizatorul tv a vorbit apoi despre viața de familie. Rolurile de polițist rău și polițist bun se inversează destul de des în casa sa. Susține că el și Andra se completează perfect din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

„Poate eu vreau să fiu mai sever, vine Andra și schimbă povestea”

Până acum, cei doi părinți au știut cum să gestioneze situația și nu prea s-au luat la ceartă din cauza copiilor. Fiecare a ținut cont de starea celuilalt și a învățat în timp cum trebuie să acționeze și mai ales ce să spună pentru calmarea spiritelor.

Cum e firesc, sunt momente în care Eva și David îi supără pe părinți ori vor mai multă atenție. Despre acest lucru a vorbit în mod special vedeta.

ADVERTISEMENT

„Suntem cam pe aceeași lungime de undă. Poate eu vreau să fiu mai sever sau că nu au respectat ceva, vine Andra și schimbă povestea. E Andra supărată, vin eu și schimb.

Fiecare vrea atenție, vrea să stai mai mult timp cu el. Ieri, David avea chitară și nu a putut să meargă, iar Eva a mers cu Andra și și-a luat un costum de dans”, a completat Măruță la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT