Life

Cătălin Moroșanu, adevărul despre apropierea de Jador la Survivor România: „Avem o afinitate foarte mare”

Cătălin Moroșanu a spus adevărul despre apropierea de Jador din timpul competiției Survivor România.
03.06.2021 | 11:54
Catalin Morosanu adevarul despre apropierea de Jador la Survivor Romania Avem o afinitate foarte mare
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a vorbit despre apropierea dintre el și Jador la Survivor România, unde au fost coechipieri timp de aproape patru luni. Ambii au ieșit din motive medicale la doar o săptămână distanță unul de celălalt.

Luptătorul K1 s-a accidentat la picior în timpul unei probe, lucru ce a dus la eliminarea lui din competiție. Jador a plecat și el acasă din același motiv.

ADVERTISEMENT

Acum câteva săptămâni, cei doi au lansat și o piesă împreună cu Lino Golden, unde Moroșanu are și el câteva versuri.

Cătălin Moroșanu, adevărul despre apropierea de Jador la Survivor România

Cătălin Moroșanu și Jador au fost printre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România 2021. Luptătorul a vorbit despre relațăia de prietenie care există între ei, dar și despre ce s-a întâmplat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Sportivul apreciază viața mai mult decât înainte și își petrece timpul alături de cei dragi, după cum a declarat în cadrul unui interviu.

Cei doi s-au apropiat atunci când discutau despre Georgiana Elisei, fosta iubită a lui Jador, la care manelistul ține și acum. Cătălin Moroșanu i-a promis manelistului că îi va fi naș la nuntă dacă se va împăca cu tânăra.

ADVERTISEMENT

„Ne-a apropiat povestea lui de iubire cu Georgiana. Din ceea ce povestea el despre suișurile și coborâșurile relației lui, m-am văzut pe mine la 26 de ani.

Am vorbit mult despre relații, despre cum ar trebui tratată o femeie, i-am dat multe sfaturi. Lucrurile astea ne-au unit. Este un om deschis și bun la suflet”, a declarat Moroșanu pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu: „E ca și cum ne știm de o viață”

În continuare, Cătălin Moroșanu a spus că are multe lucruri în comun cu Jador și că se întâlnesc regulat și acum.

Luptătorul spune că nu se întâmplă foarte des ca oamenii să aibă astfel de conexiuni după un concurs de acest gen. Nu poate spune același lucru despre Jador, cu care s-a împrietenit în lunile petrecute la Survivor România.

Totodată, Moroșanu spune că Jador este un tânăr foarte talentat și ambițios și că are șanse să ajungă foarte departe.

„Avem multe lucruri în comun și ne-au apropiat, dovadă că și după ce am ieșit din concurs am rămas prieteni, ne întâlnim constant. E ca și cum ne știm de o viață.

De obicei, după un concurs de genul ăsta, când revii la viața normală realizezi că nu prea mai ești compatibil cu anumite persoane. În cazul lui nu s-a întâmplat acest lucru.

Avem o afinitate foarte mare și îi văd un viitor măreț în muzică, este tânăr și, dacă o ține tot așa, o să ajungă sus”, a mai spus Moroșanu pentru sursa citată anterior.

Întrebat de atmosfera din cadrul show-ului de la Kanal D, sportivul a spus că ceea ce se difuzează la televizor reprezintă doar o mică parte din ce se întâmplă acolo.

Concurenții petrec 24 de ore împreună în condiții grele, de accea existând și anumite conflicte sau reacții exagerate.

ADVERTISEMENT