Life

Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura! Se lansează în muzică alături de Jador de la Survivor

01.05.2021 | 16:34
Catalin Morosanu vrea sa dea lovitura Se lanseaza in muzica alaturi de Jador de la Survivor
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura! Se lansează în muzică alături de Jador de la Survivor. Anunțul a fost făcut de ambii foști faimoși.

Noua colaborare o să-l includă și pe Lino Golden. Cei trei au vorbit despre piesa pe care o vor scoate impreună într-un clip pe YouTube, iar fanii sunt în extaz.

ADVERTISEMENT

Jador și Cătălin Moroșanu au rămas prieteni la cataramă după participarea la Survivor România. Manelistul anunțase că fostul luptător K1 îi va fi naș de cununie.

Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura! Se lansează în muzică alături de Jador de la Survivor

Foștii concurenți de la Survivor România 2021 au anunțat că le pregătesc fanilor o surpriză de proporții. Cei doi vor colabora, alături de Lino Golden, pentru o nouă piesă muzicală.

ADVERTISEMENT

Jador a menționat că este cel mai mare proiect profesional pentru el, iar costurile au fost pe măsură. Fanii acestuia sunt în extaz și nerăbdători să asculte noua melodie.

Jador + Cătălin Moroșanu + Lino Golden
Cătălin Moroșanu își anunță fanii că le pregătește o surpriză
Sursa foto: Facebook

„O să fie ceva legat de Survivor”, a spus Jador. În completarea manelistului a venit Moroșanu: „Clar, păi altfel de ce aș mai fi și eu aici? (…)O să iasă nebunie, o să fie nebunie. Nebunia lui Jadorel.”

ADVERTISEMENT

Filmările videoclipului au debutat la 29 aprilie, iar fostul luptător K1 s-a declarat mândru de vestimentația pe care a avut-o: „Să vedeți cum sunt îmbrăcat în videoclip.”

„Moro o să fie de haz în clipul ăsta. Nu vă imaginați că vrea să se facă cântăreț sau ceva, nu. Moro o să fie de haz pentru că îî place să se distreze și răspunde la orice provocare. Ne distrăm aici,” a declarat Jador. Același lucru a fost subliniat și de fostul luptător K1. Fiind întrebat de un fan dacă intenționează să înceapă să cânte, el a precizat că este doar o încercare, dar nu a exclus acest lucru, în cazul în care vor avea succes: „am inregistrat de distractie, vedem ce iese”.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, cântărețul de muzică de petrecere a declarat că ar fi încântat de o colaborare cu Alexandra Stan. În schimb, acesta se teme de un refuz al solistei, din cauza genului muzical pe care s-a consacrat.

ADVERTISEMENT