Life
notix pixel id

Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura! Se lansează în muzică alături de Jador de la Survivor

01.05.2021 | 16:34
Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura! Se lansează în muzică alături de Jador de la Survivor
Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura! Se lansează în muzică alături de Jador de la SurvivorSursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura! Se lansează în muzică alături de Jador de la Survivor. Anunțul a fost făcut de ambii foști faimoși.

Noua colaborare o să-l includă și pe Lino Golden. Cei trei au vorbit despre piesa pe care o vor scoate impreună într-un clip pe YouTube, iar fanii sunt în extaz.

Jador și Cătălin Moroșanu au rămas prieteni la cataramă după participarea la Survivor România. Manelistul anunțase că fostul luptător K1 îi va fi naș de cununie.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu vrea să dea lovitura! Se lansează în muzică alături de Jador de la Survivor

Foștii concurenți de la Survivor România 2021 au anunțat că le pregătesc fanilor o surpriză de proporții. Cei doi vor colabora, alături de Lino Golden, pentru o nouă piesă muzicală.

Jador a menționat că este cel mai mare proiect profesional pentru el, iar costurile au fost pe măsură. Fanii acestuia sunt în extaz și nerăbdători să asculte noua melodie.

ADVERTISEMENT
Jador + Cătălin Moroșanu + Lino Golden
Cătălin Moroșanu își anunță fanii că le pregătește o surpriză
Sursa foto: Facebook

„O să fie ceva legat de Survivor”, a spus Jador. În completarea manelistului a venit Moroșanu: „Clar, păi altfel de ce aș mai fi și eu aici? (…)O să iasă nebunie, o să fie nebunie. Nebunia lui Jadorel.”

Filmările videoclipului au debutat la 29 aprilie, iar fostul luptător K1 s-a declarat mândru de vestimentația pe care a avut-o: „Să vedeți cum sunt îmbrăcat în videoclip.”

ADVERTISEMENT

„Moro o să fie de haz în clipul ăsta. Nu vă imaginați că vrea să se facă cântăreț sau ceva, nu. Moro o să fie de haz pentru că îî place să se distreze și răspunde la orice provocare. Ne distrăm aici,” a declarat Jador. Același lucru a fost subliniat și de fostul luptător K1. Fiind întrebat de un fan dacă intenționează să înceapă să cânte, el a precizat că este doar o încercare, dar nu a exclus acest lucru, în cazul în care vor avea succes: „am inregistrat de distractie, vedem ce iese”.

Mai mult de atât, cântărețul de muzică de petrecere a declarat că ar fi încântat de o colaborare cu Alexandra Stan. În schimb, acesta se teme de un refuz al solistei, din cauza genului muzical pe care s-a consacrat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri