ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Moroșanu, copleșit de emoții. Ce mesaj înduioșător i-a transmis mamei sale

Cătălin Moroșanu (36 de ani) este foarte apropiat de mama sa, Angelica, căreia i-a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere.
Autor: Alexa Serdan | 20.05.2021 | 15:30
Cătălin Moroșanu, copleșit de emoții. Ce mesaj înduioșător i-a transmis mamei sale
Cătălin Moroșanu, copleșit de emoții. Ce mesaj înduioșător i-a transmis mamei sale. Sursa foto: Facebook.com

Fostul concurent de la Survivor România este foarte atent când vine vorba de cea care l-a adus pe lume și nu uită să-i ureze toate cele bune atunci când este cazul.

ADVERTISEMENT

Sportivul, cunoscut ca și „Moartea din Carpați”, a postat în urmă cu puțin timp un mesaj emoționant pentru Angelica Moroșanu, mama sa, care își serbează ziua de naștere.

Cătălin Moroșanu, mesaj pentru ziua de naștere a mamei sale. Ce a transmis

Astăzi este ziua ta dragă mamăîți doresc multă sănătate ca  te bucuri de nepoțimultă putere pentru a educa generațiile care vin din urmă și multă liniște în suflet pentru a găsi fericirea! 

Îți mulțumesc  miai dat viață și îți urez un sincer la mulți ani! ❤️”, a scris Cătălin Moroșanu pe pagina de Facebook, alături de o imagine în care apare și mama sa. 

ADVERTISEMENT

Sportivul și-a dus mama la un restaurant, unde au sărbătorit această zi frumoasă. Angelica Moroșanu a primit flori și a fost cinstită cu o prăjitură dulce din partea fiul ei cel mare.

Luptătorul K1 a primit numeroase aprecieri și mesaje din partea internauților, care nu au trecut cu vederea acest eveniment special din viața lui. Ba mai mult decât atât, au observat și un detaliu foarte important.

Sportivul seamănă izbitor de mult cu mama sa, Angelica Moroșanu, care este o femeie foarte elegantă și stilată. Femeia îl susține în tot ce face, așa cum a făcut și când a participat în competiția sportivă filmată în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Survivor România este tare mândru de familia sa, care este frumoasă și unită. Mama lui Cătălin Moroșanu are numai cuvinte de laudă pentru cei doi băieți, dar ar fi vrut ca ei să îmbrățișeze cariere complet diferite.

Pe Cătălin îl voiam avocat sau polițist, iar pe Claudiu profesor”, a declarat Angelica Moroșanu la un moment dat, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, mama fostul participant de la Kanal D a mai spus că fiii săi s-au înțeles întotdeauna și nu s-au bătut niciodată, nici măcar când erau mici.

Cătălin și Claudiu Moroșanu au împărțit toate jucăriile pe care le aveau și le stricau împreună, a ținut să mai adauge la momentul respectiv mama sportivului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!