Life

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neștiute despre fiul său cel mic: “S-a născut prematur, a stat în spital.” Concurentul de la Survivor România spune că viața i s-a schimbat

Cătălin Moroșanu vine cu dezvăluiri neștiute despre fiul său cel mic. Concurentul de la Survivor România spune că viața i s-a schimbat.
05.02.2024 | 23:49
Catalin Morosanu dezvaluiri nestiute despre fiul sau cel mic Sa nascut prematur a stat in spital Concurentul de la Survivor Romania spune ca viata i sa schimbat
Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neștiute despre fiul său cel mic. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a acceptat provocarea Survivor România din nou. Puțini știu însă cât de mult i s-a schimbat viața acestuia în ultimii ani de zile. Se pare că fiul său cel mic a fost născut prematur.

Viața concurentului de la Survivor s-a schimbat total

Cătălin Moroșanu se poate lăuda cu o familie superbă. Acesta are o fată, dar și un băiețel acum. Chiar el a recunoscut că viața avea să i se schimbe total în momentul în care a venit pe lume și cel de-al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Survivor România se simte extraordinar. Mai mult de atât, este și mai responsabil, având în vedere că era destul de tânăr atunci când s-a născut fiica sa, iar acum are o vârstă.

„Mă simt extraordinar, mă simt mai responsabil pentru că, atunci când s-a născut Patrick, a fost un reset pentru mine și pentru relația noastră. Sunt un tată mai bătrân și acum conștientizez bucuria de a avea un copil.

ADVERTISEMENT

Când s-a născut fiica mea, aveam 25 de ani, eram un copil. Acum realizez ce înseamnă să fiu tată, mai ales tată de băiat. Mi s-a schimbat viața din acest punct de vedere”, a povestit el, pentru viva.ro.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neștiute despre fiul său cel mic

Deși acum se simte extraordinar, Cătălin Moroșanu a trecut prin momente cumplite. Mai exact, fiul său s-a născut pe 1 decembrie 2021, prematur. Iar acel eveniment nu îl va uita prea curând.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Survivor recunoaște că acesta a fost nevoit să petreacă ceva timp la spital. În momentul în care întreaga familie a ajuns acasă, însă, totul a decurs natural și nu a fost loc de alte temeri.

„S-a născut chiar de Ziua Națională a României. S-a născut prematur și a stat în spital până s-a întremat! Odată ce și-a revenit, am mers acasă și lucrurile au decurs natural”, a mai dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Cătălin Moroșanu a mai adăugat că își dorește ca fiul său să își aleagă propriul drum. Mai mult de atât, el speră ca Nicolas să treacă prin viață și să fie puternic în fața a orice s-ar putea întâmpla.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care...
Mărturia salvatorului Marei, olimpica înjunghiată în plină stradă de iubit. Momentul în care eleva de 17 ani e atacată, surprins de camerele de supraveghere
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Rusia pregătește condițiile unui atac militar contra Republicii Moldova
Rusia pregătește condițiile unui atac militar contra Republicii Moldova
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic,...
Văduva lui Navalnîi spune ce face Putin cu trupul soțului ei. „E demonic, credința lui e falsă”
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura...
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura șansă a fost să-L simt pe Dumnezeu”