Life

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neștiute despre fiul său cel mic: “S-a născut prematur, a stat în spital.” Concurentul de la Survivor România spune că viața i s-a schimbat

Cătălin Moroșanu vine cu dezvăluiri neștiute despre fiul său cel mic. Concurentul de la Survivor România spune că viața i s-a schimbat.
05.02.2024 | 23:49
Catalin Morosanu dezvaluiri nestiute despre fiul sau cel mic Sa nascut prematur a stat in spital Concurentul de la Survivor Romania spune ca viata i sa schimbat
Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neștiute despre fiul său cel mic. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a acceptat provocarea Survivor România din nou. Puțini știu însă cât de mult i s-a schimbat viața acestuia în ultimii ani de zile. Se pare că fiul său cel mic a fost născut prematur.

Viața concurentului de la Survivor s-a schimbat total

Cătălin Moroșanu se poate lăuda cu o familie superbă. Acesta are o fată, dar și un băiețel acum. Chiar el a recunoscut că viața avea să i se schimbe total în momentul în care a venit pe lume și cel de-al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Survivor România se simte extraordinar. Mai mult de atât, este și mai responsabil, având în vedere că era destul de tânăr atunci când s-a născut fiica sa, iar acum are o vârstă.

„Mă simt extraordinar, mă simt mai responsabil pentru că, atunci când s-a născut Patrick, a fost un reset pentru mine și pentru relația noastră. Sunt un tată mai bătrân și acum conștientizez bucuria de a avea un copil.

ADVERTISEMENT

Când s-a născut fiica mea, aveam 25 de ani, eram un copil. Acum realizez ce înseamnă să fiu tată, mai ales tată de băiat. Mi s-a schimbat viața din acest punct de vedere”, a povestit el, pentru viva.ro.

Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neștiute despre fiul său cel mic

Deși acum se simte extraordinar, Cătălin Moroșanu a trecut prin momente cumplite. Mai exact, fiul său s-a născut pe 1 decembrie 2021, prematur. Iar acel eveniment nu îl va uita prea curând.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Survivor recunoaște că acesta a fost nevoit să petreacă ceva timp la spital. În momentul în care întreaga familie a ajuns acasă, însă, totul a decurs natural și nu a fost loc de alte temeri.

„S-a născut chiar de Ziua Națională a României. S-a născut prematur și a stat în spital până s-a întremat! Odată ce și-a revenit, am mers acasă și lucrurile au decurs natural”, a mai dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT

Printre altele, Cătălin Moroșanu a mai adăugat că își dorește ca fiul său să își aleagă propriul drum. Mai mult de atât, el speră ca Nicolas să treacă prin viață și să fie puternic în fața a orice s-ar putea întâmpla.

ADVERTISEMENT