Life

Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soția lui, de Sfântul Gheorghe. Ce a scris sportivul

23.04.2021 | 22:54
Catalin Morosanu mesaj emotionant pentru sotia lui de Sfantul Gheorghe Ce a scris sportivul
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu a scris un mesaj emoționant pentru soția lui, cu ocazia Sfântului Gheorghe, în dreptul unei fotografii de colecție cu cea care îi este parteneră de viață. Sportivul a ținut să sublinieze cât de mult i-a lipsit aceasta cât timp a fost concurent la Survivor România. 

Luptătorul K1 este căsătorit cu Georgiana din 2012 și se cunosc din adolescență, atunci când s-au și îndrăgostit unul de celălalt. Cei doi au și o fiică, Natalis, în vârstă de 11 ani, însă sportivul evită să vorbească despre ea în public.

ADVERTISEMENT

În seara în care a fost eliminat de show-ul de la Kanal D din cauza problemelor medicale, Moroșanu le-a dezvăluit tuturor cât de mult regretă că a uitat de ziua fiicei lui, care a fost pe 16 februarie, și că nu i-a fost alături.

Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soția lui, de Sfântul Gheorghe

Fostul Faimos i-a urat toate cele bune partenerei sale de viață și a recunoscut cât de dor i-a fost de ea în ultimele luni, fără a uita să le transmită gânduri bune tuturor care și-au serbat astăzi ziua onomastică.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, scumpa mea Georgiana! Mi-ai lipsit cel mai mult în această perioadă. La mulți ani tuturor care își celebrează astăzi ziua de nume, un nume atât de important ca al Sfântului Gheorghe!”, a scris Cătălin Moroșanu pe Facebook.

Fotografia sportivului a primit zeci de mii de like-uri și comentarii din partea fanilor, care i-au transmis Georgianei numai gânduri bune.

ADVERTISEMENT

Ce i-a spus Cătălin Moroșanu soției lui la aeroport

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Cătălin Moroșanu a dezvăluit ce i-a spus soției sale la aeroport, după ce s-a întors din Republica Dominicană. Luptătorul i-a spus Georgianei cât de frumoasă este și a realizat cât de mare a fost fericirea atunci când s-au revăzut, după luni bune în care au fost separați de mii de kilometri distanță.

„Eu îi spun Gălă, de la numele ei de familie, Gălățeanu. I-am spus: mamă, ce frumoasă ești! Mi s-a părut cea mai frumoasă femeie din lume! Am fost cel mai fericit când mi-am revăzut soția. Am realizat că greșeam foarte mult și în fața ei”, a declarat Moroșanu la emisiunea de la Kanal D, cu câteva zile în urmă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu este fericit că a revenit acasă și a recunoscut, în cadrul aceleiași emisiuni, că cea mai grea provocare de la Survivor România a fost să locuiască alături de atâtea persoane.

ADVERTISEMENT