Sport

Cătălin Popa, criticat după prima repriză din Sepsi – FCSB: “Trebuia să îl elimine pe Junior”

Cătălin Popa a avut o perioadă aglomerată, Sepsi - FCSB fiind al treilea meci al săptămânii pentru el. În ultimele 5 zile, a fost arbitru VAR la Barcelona şi Helsinki.
24.09.2023 | 21:15
Catalin Popa criticat dupa prima repriza din Sepsi  FCSB Trebuia sa il elimine pe Junior
Cătălin Popa debutează în acest sezon cu Sepsi - FCSB! A fost arbitru VAR la Barcelona şi Helsinki în ultimele 5 zile. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
24-09-2023
19:09

Cătălin Popa, decizie controversată: "Trebuia să îl elimine pe Junior"

Cătălin Popa a luat o decizie controversată la finalul primei reprize. Francisco Junior, care avea un cartonaş galben, l-a lovit cu cotul pe David Miculescu, dar arbitrul a lăsat jocul să meargă. 

Aflat în studiol de la Digisport, Marius Avram a declarat că se impunea acordarea unui cartonaş galben şi, implicit, eliminarea lui Francisco Junior. 

 

Confruntarea dintre Sepsi şi FCSB va fi condusă la centru de Cătălin Popa. Este abia al doilea meci în acest sezon pentru arbitrul care a picat testele fizice din luna iulie, împreună cu Horia Mladinovici.

Cătălin Popa, la Sepsi – FCSB! În ultimele zile a fost la Barcelona şi Helsinki

Mai mult, Cătălin Popa a avut o săptămână foarte aglomerată. A fost arbitru în camera VAR la meciul de Champions League dintre Barcelona şi Antwerp, încheiat cu scorul de 4-0, A condus la centru Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

Apoi, două zile mai târziu, Cătălin Popa a fost la Helsinki, acolo unde a fost arbitru VAR la meciul dintre HJK Helsinki şi PAOK, scor 2-3. În Finlanda, arbitru de centru a fost Marian Barbu.

Popa, oprit de la delegări în startul sezonului! A picat testele fizice

Cătălin Popa a fost oprit de la delegări în startul campionatului după ce a picat testele fizice efectuate pe 5 iulie, înainte de startul sezonului. El şi Horia Mladinovici au fost puşi să repete testele:

ADVERTISEMENT

“În ciuda faptului că au trecut testul de viteză, următorii arbitri nu au finalizat testul FIFA, oprindu-se, în general din motive medicale și pentru a preveni accidentări mai grave:

Cătălin Popa, Horia Mladinovici, Robert Avram (arbitri), Vlad Bârleanu, Gheorghe Bogdan, Ionuț Bobe, Marius Marchidanu, Vlad Urzică și Adrian Vornicu (arbitri asistenți)”, a fost comunicatul FRF.

ADVERTISEMENT

Florin Andrei, în camera VAR! A anulat gratuit golul lui Compagno cu Hermannstadt?!

La meciul dintre Sepsi şi FCSB în camera VAR va fi Florin Andrei. CCA l-a delegat pe Andrei în ciuda faptului că a fost şi la meciul FCSB-ului din urmă cu trei zile, la restanţa cu Hermannstadt.

Florin Andrei a fost acuzat dur de roş-albaştrii că a anulat golul din startul meciului marcat de Andrea Compagno pe motiv de henţ. Viorel Flueran nu a văzut abaterea, iar atacantul italian a declarat că nu a atins mingea cu mâna:

ADVERTISEMENT

“Așa mi-a zis, că a fost anulat golul pentru henț. Dar nu e așa. E cel mai urât lucru pentru un atacant, să te bucuri și să îți ”șteargă” golul”, a spus Compagno după remiza cu Hermannstadt, scor 2-2.

  • 41 de ani are Cătălin Popa
  • 3 este numărul de meciuri la care a fost delegat Popa în această săptămână

  • 1,23 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2” la meciul FC Bihor – FCSB

ADVERTISEMENT