Life

Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare! Anunțul făcut de faimosul bucătar după plecarea de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu s-a întors pe platourile de filmare după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite. Unde va putea fi văzut de acum?
26.10.2023 | 16:14
Catalin Scarlatescu a revenit pe platourile de filmare Anuntul facut de faimosul bucatar dupa plecarea de la Chefi la Cutite
Cătălin Scărlătescu s-a întors pe platourile de filmare. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu le-a dat o veste neașteptată fanilor săi. După demisia bruscă de la Chefi la Cuțite, bucătarul a revenit acum pe platourile de filmare. În ce proiect va putea fi văzut.

Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. S-a întors pe platourile de filmare după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Antena 1 a făcut un anunț cu care a luat pe toată lumea prin surprindere. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea și-au dat demisia de la Chefi la Cuțite. 

ADVERTISEMENT

De atunci, niciunul dintre cei trei bucătari profesioniști nu a oferit mai multe detalii despre motivele care au stat la baza deciziei lor și nici nu au spus dacă urmează să aibă un alt proiect împreună.

Separat, însă, fiecare dintre ei își vede în continuare de viață, iar Cătălin Scărlătescu a dezvăluit acum, prin intermediul rețelelor sociale, că a revenit pe platourile de filmare pengtru un proiect special.

ADVERTISEMENT

Bucătarul a filmat o carte de bucate ce va fi dispobibilă curând, în ediție limitată. Cătălin Scărlătescu a adunat rețete de peste tot de unde a călătorit și le-a strâns într-un singur loc.

Astfel că, cei care îl îndrăgesc vor putea să gătească în continuare sub îndrumarea lui chiar dacă nu la Chefi la Cuțite. „Ieri am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate.

ADVERTISEMENT

Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată”, a anunțat Cătălin Scărlătescu pe Facebook. 

Cătălin Scărlătescu gache cuțit șapcă
Cătălin Scărlătescu a filmat un proiect de suflet.
Sursa foto: Facebook

Doina Teodoru nu a știut de plecarea iubitului său de la Antena 1

Cât despre plecarea de la Antena 1, Doina Teodoru a mărturisit că nu a știut ce are de gând iubitul său și a aflat în același timp cu restul lumii. „Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic.

ADVERTISEMENT

Am fost informată după: ‘Vezi că se întâmplă lucrurile astea”. ‘Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal.’ Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru pentru ego.ro. 

ADVERTISEMENT