Life

Cătălin Scărlătescu a rupt tăcerea. A fost nevoie de luni de zile ca să spună adevărul: “Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. Ce alte acuzații mai face fostul jurat de la “Chefi la cuțite”

Adevăratul motiv pentru care Cătălin Scărlătescu s-a văzut nevoit să plece de la Chefi la Cuțite. Fostul jurat a adus acuzații grave la adresa Antenei 1.
16.03.2024 | 16:44
Catalin Scarlatescu a rupt tacerea A fost nevoie de luni de zile ca sa spuna adevarul Stimabila Antena 1 nu nea dat banii pe Sezonul 12 Ce alte acuzatii mai face fostul jurat de la Chefi la cutite
Cătălin Scărlătescu a adus acuzații grave la adresa Antenei 1. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu le-au dat fanilor una dintre cele mai proaste vești anul trecut. Cei trei jurați i-au anunțat pe toți că au plecat de la Chefi la cuțite, proiectul care le-a adus faima în România. Ruperea legăturilor cu Antena 1 nu a fost deloc una liniștită, iar acum, Scărlătescu, a recunoscut ce anume a stat la baza deciziei lui și a colegilor.

De ce a plecat Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite

Chefi la cuțite este una dintre cele mai de succes emisiuni culinare din România. O mare parte din popularitatea formatului a fost dată de cei trei chefi care se completau perfect. Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost, ani de zile, pe placul celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, în familia Antena 1 s-a petrecut ceva ce nimeni nu a prevăzut. Cei trei chefi au decis să rupă contractul cu trustul și au refuzat să mai filmeze un sezon nou. Plecarea lor a agitat apele, iar, la scurt timp, Antena 1 i-a dat în judecată.

Cătălin Scărlătescu și colegii lui au susținut că au avut motive temeinice să facă asta. După ani și ani de zile, jurații emisiunii au fost epuizați și au simțit nevoia unei pauze. Antena 1 nu a lăsat ”nepedepsită” plecarea lor, așa că i-a acționat în instanță.

ADVERTISEMENT

Multă vreme, niciunul dintre chefi nu a recunoscut adevăratul motiv care a dus la producerea rupturii. În spațiul public au început să circule fel de fel de supoziții, iar acum, Cătălin Scărlătescu a recunoscut adevăratul motiv al plecării lor de la Antena 1.

Faimosul jurat nu a văzut niciun ban pentru sezonul 12 al emisiunii culinare de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu a adus acuzații grave la adresa trustului. Acesta este conștient de faptul că atât el, cât și colegii lui jurați au adus un plus valoare Antenei 1. Emisiunea a avut priză la public datorită faptului că cei trei jurați au știut cum să se facă plăcuți.

ADVERTISEMENT

”Există viaţă în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era aşa mare rating.”, a spus fostul jurat, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Cătălin Scărlătescu a mai recunoscut și că el nu a vrut să plece niciodată de la Antena 1, mai ales după ce a colaborat 9 ani cu trustul. Însă, dat fiind comportamentul celor de acolo, acesta s-a văzut nevoit să rupă orice legătură profesională.

ADVERTISEMENT

”Eu nu am vrut să plec de la Antena 1 niciodată. Am fost forţaţi pentru că, după 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simţ să înţeleagă ce vrem noi. S-au trezit ei aşa că sunt stăpâni.”, a mai spus Cătălin Scărlătescu, pentru aceeași sursă.

Ceea ce l-a deranjat cel mai tare pe Cătălin Scărlătescu a fost faptul că pentru sezonul 12 al emisiunii Chefi la cuțite nu a încasat niciun leu. Tocmai din acest motiv, cheful vrea dreptate și vrea ca lumea să știe, de fapt, prin ce a trecut.

”Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alţii şi mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta.”, a încheiat juratul seria declaraților pentru Libertatea pentru Femei.

ADVERTISEMENT