Life

Cătălin Scărlătescu, anunț complet neașteptat după ce a plecat de la Antena 1: „Proiectul Chefi la Cuțite nu s-a terminat!”

Cătălin Scărlătescu a făcut un anunț neașteptat după ce a plecat de la Antena 1. Ce spune despre proiectul Chefi la cuțite.
15.12.2023 | 15:16
Catalin Scarlatescu anunt complet neasteptat dupa ce a plecat de la Antena 1 Proiectul Chefi la Cutite nu sa terminat
Cătălin Scărlătescu a făcut dezvăluiri neașteptate după plecarea de la Chefi la cuțite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a făcut de o dezvăluire neașteptată despre Chefi la cuțite. Bucătarul nu mai face parte din echipa show-ului, dar se ocupă intens de proiectele personale. Ce spune despre emisiunea de la Antena 1.

Dezvăluirea făcută de Cătălin  Scărlătescu după plecare de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu a plecat de la Chefi la cuțite, împreună cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dar nu stă deloc departe de bucătarie. Chiar dacă, deocamdată, nu face parte dintr-un show de televiziune, fanii îl pot vedea „în acțiune” și altfel.

ADVERTISEMENT

Pe 13 decembrie, fosta vedetă de la Antena 1, pe care acum trustul tv a dat-o în judecată, și-a lansat cartea de bucate digitală realizată în colaborare cu Costin Gache, denumită Grătar de călător. 

„Ideea a plecat de la Gache, el a venit cu ideea. A zis că dacă ne plimbăm prea mult, să gătesc eu și el să facă tot felul de cocktailuri. Este o foarte mare carte, plină de rețete spectaculoase. Toată lumea știe să facă cartofi prăjiți, dar nu s-a gândit nimeni ce punem lângă acei cartofi prăjiți.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur și vă dau un sfat: dublați la băutură, dar la mâncare nu! Când te apuci de gătit și ai un pahar bun, o să vedeți, sunt combinații spectaculoase. Nu știu dacă aș putea să fac opusul: Adică să gust de la el și să gătesc pentru paharul făcut de el.

Am 52 de ani de muncă și mulți ani de experiență, foarte multă muncă. Și eu și Gache suntem profesioniști! Gache este de când lumea… Pe vremea când el era la început, ginul tonic se făcea cu Orange Campari. Sunt niște combinații total neașteptate. Ce m-a suprins pe mine cel mai tare este amestecul de super alcoolic cu vin. Nu știam că poți combina vinul cu ginul…Eu vreau și sunt sigur că v-am adus stelele de pe cer în cap, cu această carte!”, a declarat Cătălin Scărlătescu la evenimentul de lansare, pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

„Chefi la cuțite nu s-a terminat”

Pe de lată parte, subiectul Chefi la cuțite a fost imposibil de evitat pentru Cătălin Scărlătescu. După ce și-a dat demisia, iar Antena 1 a anunțat cine sunt noii jurați, bucătarul a făcut o declarație neașteptată.

El a dat de înțeles că emisiunea din care a făcut parte 12 sezoane este un capitol finalizat, dar asta nu înseamnă că emisiunea s-a încheiat încă: „Proiectul Chefi la Cuțite nu s-a terminat!

ADVERTISEMENT

Faptul că nu mai sunt eu acolo, este altă poezie. Cum s-ar spune: Viii cu viii și…viii cu viii sau vinul cu vinul!”, a spus Cătălin Scărlătescu după ce a plecat în mod neașteptat de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT