Life

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri neașteptate despre Doina Teodoru la America Express: ”Fac orice pentru ea”

Cătălin Scărlătescu, detalii surprinzătoare despre Doina Teodoru, în America Express. Ce a declarat despre competiția de la Antena 1.
16.01.2023 | 07:45
Catalin Scarlatescu dezvaluiri neasteptate despre Doina Teodoru la America Express Fac orice pentru ea
Cătălin Scărlătescu, detalii surprinzătoare despre Doina Teodoru, în America Express. Ce a declarat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul bucătar a făcut dezvăluiri neașteptate despre partenera sa de viață, fosta concurentă de la iUmor. Juratul dela Chefi la cuțite a subliniat că este dispus să facă orice pentru iubita sa cu care are o relație foarte frumoasă.

Cătălin Scărlătescu, detalii surprinzătoare despre Doina Teodoru, în America Express. Ce a declarat

Cătălin Scărlătescu are numai cuvinte de laudă despre Doina Teodoru pe care a luat-o în America Express pentru că este competitivă. Vedeta își dorește să ajungă cât mai departe în reality show-ul moderat de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt Cătălin Scărlătescu, cel mai talentat bucătar român în viață și cel mai mișto băiat pe care puteai să-l întâlnești în viața ta. Doina este mai competitivă decât mine, ea poate fizic, eu pot psihic.

O să fac orice va fi necesar pentru ea. Și dacă mor eu, tu ia sufletul și puterea mea și mergi înainte, câștigă tu tot”, a spus cheful în prima ediție America Express, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, o echipă competitivă

Doian Teodoru a făcut la rândul ei o glumă despre relația pe care o are cu celebrul jurat de la Chefi la cuțite. În plus, frumoasa șatenă a precizat care este pasiunea care îi leagă pe cei doi parteneri de viață, și anume călătoriile.

Cu această ocazie actrița din filmul Love Sorry a dezvăluit că este genul de persoană care pleacă la drum doar cu câteva lucruri, în timp ce bucătarul obișnuiește să își ia o geantă foarte mare.

ADVERTISEMENT

„El este cea mai drăguță chifteluță din lume (râde). Eu sunt actriță de teatru, fac și film. Și mie, dar și lui ne place să călătorim, dar eu sunt genul rucsac, iar el este genul troler”, a declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Pe Drumul Aurului au plecat 9 perechi de vedete care vor trebui să străbată peste 7.000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia. Printre concurenții de la Antena 1 se mai numără: Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, din competiția America Express mai fac parte stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele său, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama sa.

ADVERTISEMENT