Life

Ce s-a întâmplat cu Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după America Express: ”Îmi pare bine”

Cum s-au schimbat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru după America Express. Declarațiile celor doi parteneri de viață.
14.01.2023 | 00:19
Ce sa intamplat cu Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu dupa America Express Imi pare bine
Cum s-au schimbat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru după America Express. Declarațiile celor doi. Sursa foto. Instagram.comm
ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat cu actrița din Băieți de oraș și juratul de la Chefi la cuțite după participarea în reality show-ului moderat de Irina Fodor. Vedeta de la Antena a subliniat că îi pare bine că a acceptat această ”aventură”.

Cum s-au schimbat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru după America Express. Declarațiile celor doi

Cătălin Scărlătescu crede că experiența America Express l-a ajutat să își dezvolte vocabularul, precizând că s-a descurat de minune la foarte multe probe. Celebrul bucătar e încântat că oportunitatea a venit acum și nu la o vârstă înaintată.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la cuțite a făcut echipă cu iubita sa, Doina Teodoru, alături de care a dezvoltat strategii pentru a evolua și a merge mai departe în competiția care s-a desfășurat pe parcurul a trei țări foarte frumoase.

„E o experiență spectaculoasă, îmi pare bine că mi s-a întâmplat până la vârsta asta. Că dacă m-ați fi luat la 70 de ani…

ADVERTISEMENT

Aici am făcut niște lucruri pe care nu le-am făcut niciodată: deposedează oamenii de cele mai diverse lucruri, pune-i să te ducă dintr-un loc în altul, fă-i să nu mai plece în direcția lor, să empatizeze cu tine și să creadă că și ei concurează.

Eu prind repede limbile străine. Dar spaniola chiar am prins-o de foame. De nevoie am reușit să inventez niște fraze care sunt doar ale mele și care conving oamenii aici”, a declarat Cătălin Scărlătescu, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, încântați de America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au declarat încântați de America Express, frumoasa actriță reușind să descopere anumite deprinderi despre care nici măcar nu știa. Șatena a profitat din plin de această experiență.

În plus, a descoperit care îi sunt limitele și a încercat să le depășească. Totodată, fosta concurentă de la iUmor se simte norocoasă că a împărțit aventura de la America Express alături de actualul partener de viață.

ADVERTISEMENT

„America înseamnă niște peisaje superbe și niște oameni minunați. Îmi place la nebunie acest concurs”, a completat Doina Teodoru, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT