Life

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, dați în judecată de Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite: ”Ne așteptam”

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au fost dați în judecată de Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite.
27.11.2023 | 13:49
Catalin Scarlatescu Florin Dumitrescu si Sorin Bontea dati in judecata de Antena 1 dupa plecarea de la Chefi la Cutite Ne asteptam
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, dați în judecată de Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După plecarea de la Chefi la Cuțite, chef Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, dar și Sorin Bontea, au fost dați în judecată de Antena 1. Scărlătescu recunoaște însă că se aștepta la o astfel de atitudine, având în vedere cele întâmplate.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, dați în judecată de Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să mai filmeze următorul sezon Chefi la Cuțite. Conform anunțului făcut de Antena 1 acum ceva timp, cei trei jurați spuneau că se simt prea ”obosiți”.

ADVERTISEMENT

Ulterior au apărut alte zvonuri legate de motivul pentru care cei trei au plecat de la Chefi la Cuțite. Niciunul dintre ei însă nu a făcut declarații în acest sens, având în vedere că există un contract care încă este în vigoare.

Iată că în ciuda acestui lucru, Antena 1 l-a dat în judecată pe Cătălin Scărlătescu, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Și iată că primul dintre ei a avut și o reacție rapidă în acest sens.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu nu e agitat pentru că a fost dat în judecată de Antena 1 după plecarea de la Chefi la Cuțite. Bucătarul spune că nu a făcut nimic rău. Totodată, el nu înțelege motivul unei astfel de acțiuni în instanță.

Reacția lui Cătălin Scărlătescu

De asemenea, el a mai adăugat că nu știe ce scrie în acțiunea de judecată. Aceasta ar fi aflat în urmă cu puțin timp de acest lucru. Totuși, el recunoaște că toți cei trei jurați se așteptau la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Totodată, la finalul declarației sale, acesta a transmis și un mesaj celor de la Antena 1. În modul său caracteristic, fostul jurat de la Chefi la Cuțite le dorește ”sănătate și putere de muncă” celor din trust.

”Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată.

ADVERTISEMENT

Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, `băi, v-a dat în judecată Antena!` Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT