Life

Cătălin Scărlătescu, ipostază superbă cu Doina Teodoru. Cum s-au fotografiat: “Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi fericit”

Cătălin Scărlătescu, surprins într-o nouă ipostază cu iubita tinerică, Doina Teodoru. Porumbeii nu mai contenesc cu imagini și mesaje de iubire.
01.10.2022 | 13:46
Catalin Scarlatescu ipostaza superba cu Doina Teodoru Cum sau fotografiat Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi fericit
Cătălin Scărlătescu, ipostază superbă cu Doina Teodoru. Cum s-au fotografiat. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite (50 de ani) și iubita lui mai tinerică, Doina Teodoru (32 de ani), sunt într-o vacanță de vis pe tărâmul zeilor, Grecia.

Cătălin Scărlătescu, ipostază inedită alături de Doina Teodoru

De câteva zile bune, Chef Cătălin Scărlătescu și partenera lui de viață se bucură de o escapadă romantică pe frumoasele meleaguri elene.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la Cuțite, discret cu viața amoroasă de-a lungul anilor, acum nu se mai ascunde. Semn că dragostea dintre porumbei este mare.

Juratul de la Chefi, la altar cu Doina Teodoru

Chef în bucătărie, nu și în relație, Cătălin Scărlătescu se afișează tot mai des cu actrița de teatru și film, Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Imaginile și mesajele siropoase de pe rețelele de socializare nu mai contenesc.

În urmă cu doar câteva momente, juratul a postat o nouă imagine pe instagram cu jumătatea lui mai bună.

La poza atașată, Cătălin Scărlătescu a scris: ”Gata vacanța. Am încărcat bagajele și plecăm încet să nu deranjăm `măslinii`. Semn că zilele de răsfăț s-au terminat sau… nu. Pe fețele celor doi se citește bucuria și iubirea pe care și-o poartă unul altuia, așa că, nu contează unde sunt, atâta timp cât iubăreții sunt împreună.

ADVERTISEMENT

Scărlă și iubita, declarație în văzul tuturor

Când vă spunem că cei doi nu se mai ascund, nu glumim. S-au cel puțin cheful, pentru că el a publicat cele mai multe instantanee cu Doina din vacanță.

În urmă cu doar o zi, Cătălin Scărlătescu i-a făcut o nouă declarație în văzul tuturor celei care îi aduce zâmbetul pe buze de câteva luni de zile.

ADVERTISEMENT

Picnicul ideal… mare sărată, apă plată, brânză și ce o mai da Dumnezeu”, scria pe instagram juratul de la Chefi la Cuțite.

La postarea chefului, comentariile urmăritorilor nu au întârziat să apară. Unii dintre ei au scris: ”Nu ai nevoie de prea multe pentru a fi fericit”, ”Picătura lui Dumnezeu, ` femeia`, schimbă valoarea celorlalte lucruri, în ochii și inima ta”, ”Oameni frumoși! Ce bine că v-ați găsit unul pe altul! Să aveți clipe magice”, sunt doar o parte din mesaje.

Să ne reamintim că Doina Teodoru i-a făcut pe plac lui Cătălin Scărlătescu și a apărul la Chefi la Cuțite, unde a făcut un show, demn de povestit nepoților.

 

ADVERTISEMENT