Life

Cătălin Scărlătescu, lovit la America Express. Ce a pățit juratul Chefi la Cuțite: ”Pe mine avea boală”

Momente fără precedent la America Express în ediția de duminică, 12 februarie. Cătălin Scărlătescu a întâmpinat dificultăți, iar ce s-a întâmplat este chiar greu de crezut.
13.02.2023 | 06:53
Catalin Scarlatescu lovit la America Express Ce a patit juratul Chefi la Cutite Pe mine avea boala
Cum a ajuns Cătălin Scărlătescu să fie lovit la America Express. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Răsturnări de situație, provocări și chiar și o palmă, cam așa a arătat ediția de duminică, 12 februarie, de la America Express. Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns să fie lovit peste față, iar lucrurile au devenit din ce în ce mai complicate și pentru alte echipe.

Noi provocări la America Express

Concurenții de la America Express au ajuns în Guatemala și evident că lucrurile au început să se complice. Probele au fost cu mult mai grele, vremea nu a ținut deloc cu nimeni, fiind o zi destul de ploioasă, însă chiar și așa, nimeni nu s-a lăsat bătut și a vrut să dea tot ce are mai bun.

ADVERTISEMENT

Cea mai impresionată de întreg peisajul a fost mama Biei Adam care a dezvăluit că nu a mai văzut așa ceva până acum, după ce Irina Fodor a făcut o scurtă prezentare a locației. ”E cel mai frumos peisaj pe care l-am văzut de când am plecat de acasă până acum”, a spus mama Biei Adam.

Mai departe, prezentatoarea America Express le-a spus câteva povești concurenților despre zona respectivă, iar printre altele a mai dezvăluit și că mulți producători de la Hollywood aleg Guatemala pentru a filma scene memorabile pentru filme, un exemplu fiind chiar faimoasa producția Star Wars.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Irina Fodor le-a mai spus concurenților că odată ce cursa va avansa și doar cei mai buni concurenți rămân, lucrurile vor fi din ce în ce mai complicate. ”Cu cât avansăm cu atât ne vom înălța pretențiile. Acum de ce să nu fiu sinceră?! Provocările vor fi tot mai grele.”, a spus prezentatoarea TV.

Bie Adam, care de altfel povestea recent că a fost epuizată după provocarea America Express și că încă resimte cele întâmplate atunci, a fost puțin pusă pe gânduri după anunțul făcut de Irina Fodor, însă chiar și așa, ea și mama ei s-au descurcat destul de bine pe parcursul probelor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, lovit peste față la America Express

Cireașa de pe tort a fost însă situația în care a ajuns chef Cătălin Scărlătescu. Având în vedere că Irina Fodor a povestit câteva informații interesante despre Guatemala, concurenții ar fi trebuit să fie atenți, însă iată că juratul Chefi la Cuțite a cam fost cu mintea în alte direcții.

Pentru că a dat răspunsuri greșite la una dintre întrebările pe care le-a primit, referitoare la Guatemala, iubitul Doinei Teodoru a ajuns să fie lovit peste față cu o palmă de o localnică, iar momentul a fost unul cu adevărat neașteptat. Pe de altă parte, nici bucătarul nu s-a lăsat mai prejos și a spus că femeia respectivă ar fi avut ceva cu el fix din momentul în care a ajuns acolo.

ADVERTISEMENT

“Ce-am făcut? Pe mine avea boală de când a ajuns acolo”, a spus Cătălin Scărlătescu, amuzat de întreaga experiență trăită, doar pentru faptul că nu a reușit să răspundă corect la una dintre întrebările puse de Irina Fodor, prezentatoarea America Express.

ADVERTISEMENT