Life

Cătălin Scărlătescu, părere sinceră despre noii jurați Chefi la Cuțite: “Asta i-a și făcut să ajungă acolo”

Cătălin Scărlătescu și-a spus părerea despre noii jurați de la Chefi la Cuțite. Îndrăgitul bucătar a făcut dezvăluiri sincere.
27.03.2024 | 15:31
Catalin Scarlatescu parere sincera despre noii jurati Chefi la Cutite Asta ia si facut sa ajunga acolo
Ce a spus Cătălin Scărlătescu despre noii jurați Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și-a spus părerea sinceră despre noii jurați Chefi la Cuțite. Bucătarul îi cunoaște deja, iar cu unul dintre ei este prieten de ani buni.

Ce părere are Cătălin Scărlătescu despre noii jurați Chefi la Cuțite

Chefi la Cuțite a revenit la Antena 1 cu un nou sezon, după plecarea chefilor Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. La masa juriului se află, de data aceasta, patru jurați.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia. Cei patru au o experiență vastă în domeniul culinar și au câștigat deja simpatia multor telespectatori.

Întrebat ce părere are despre noii jurați, Cătălin Scărlătescu a spus că îi cunoaște pe cei patru și îi consideră foarte buni în ceea ce fac. Bucătarul s-a întâlnit, de-a lungul timpului, cu aceștia, din moment ce lucrează în același domeniu.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la America Express îi consideră cu adevărat niște profesioniști și știe că abilitățile lor culinare și munca lor i-au ajutat să ajungă unde se află acum.

În plus, cu Orlando Zaharia este prieten de mult timp, iar cei doi se cunosc din tinerețe, iar pe Alexandru Sautner îl știe de ani buni. Acesta are cuvinte de laudă și la adresa lui Ștefan Popescu și a lui Richard Abou Zaki, pe care i-a cunoscut în cadrul emisiunii unde a fost jurat.

ADVERTISEMENT

“Am o părere spectaculoasă. Cu Orlando sunt prieten de când eram mici, din tinerețe. Pe Ștefan l-am cunoscut la noi la emisiune și este un băiat superb, pe Abou Zaki la fel.

Cu Alexandru mă știu de la mare, de ani de zile. Sunt niște oameni profesioniști, foarte mișto. Sunt colegi de-ai mei cu care mă întâlnesc de ani de zile. Nu sunt nișe necunoscuți, nu sunt născuți ieri.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni care vin din industrie, care muncesc și care au dat rezultate. Asta i-a și făcut să ajungă acolo în locul nostru. Altfel, nu ajungeau. Le urăm tot binele din lume”, a declarat acesta pentru Cancan.ro.

Sezonul 13 Chefi la Cuțite vine cu câteva schimbări. De exemplu, dintre cei patru chefi, doar trei își vor face echipe. De asemenea, pentru a merge mai departe în echipe, concurenții vor avea nevoie de trei cuțite și nu de două, așa cum a fost în sezoanele trecute.

ADVERTISEMENT