Life

Cine este Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Câți ani are celebrul bucătar

Cine este Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite și câți ani are celebrul bucătar? Poate nu mulți au auzit de el până acum.
14.03.2024 | 14:31
Cine este Alexandru Sautner noul jurat de la Chefi la Cutite Cati ani are celebrul bucatar
Cine este Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Facebook/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți ani are Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite și cine este, de fapt? Aventura vieții sale a început la doar 20 de ani, iar lucrurile aveau să evolueze în doar câțiva ani.

Cine este Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite

Alexandru Sautner este unul dintre noii jurați de la Chefi la Cuțite. Menționăm faptul că în acest sezon al show-ului culinar vor exista în total patru chefi. Lucrurile s-au schimbat odată cu plecarea lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Și totuși cine este Alexandru Sautner și câți ani are? Celebrul bucătar are 55 de ani, iar aventura sa a început la doar 21 de ani. Pe atunci a decis să plece din România cu un prieten, iar ulterior, schimbări majore au avut loc. 

Deși își dorea să ajungă în Franța, bucătarul a ajuns în Germania. Au existat câteva situații limită pentru el și prietenul său, însă niciunul dintre ei nu s-a lăsat bătut, iar speranța i-a ținut pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Șapte ani mai târziu, Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite, a deschis și primul restaurant. În 2023 a urmat deschiderea celui de-al doilea, iar mai apoi, în 2005, bucătarul a deschis și cel de-al treilea restaurant, toate în Stuttgart.

De ce a revenit în România

Când s-a întors în România? După aproape un deceniu. În anul 2013, bucătarul a găsit o oportunitate de business la Mamaia, astfel că a revenit în țară. A deschis o plajă și un restaurant, dar nu s-a oprit doar aici.

ADVERTISEMENT

Înghețata i-a rămas în minte, astfel că bucătarul a plecat la Bologna, la Ice University, pentru a-și urma visul. Ulterior, el a ajuns la cel mai mare târg de înghețată din lume, unde avea să cunoască Emilia Cremeria.

A fost dragoste la prima vedere, având în vedere aroma deosebită. Astfel, Alexandru Sautner, noul jurat de la Chefi la Cuțite, nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să deschidă o franciză în România.

ADVERTISEMENT

După ce a bifat numeroase reușite pe plan profesional, iată că acum, acesta va putea fi văzut și la tv. Lui Alexandru Sautner îi vine greu să creadă ceea ce se va întâmpla. Pe de altă parte, crede că rolul său de acum este rezultatul experienței sale de peste trei decenii în domeniu.

„Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în HoReCa și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite!”, a dezvăluit Chef Alexandru Sautner.

Menționăm faptul că la masa juraților de la Chefi la Cuțite vor exista patru chefi. Pe lângă Alexandru Sautner, jurați mai sunt și  Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki, dar și Orlando Zaharia.

ADVERTISEMENT