Life

“Veste șoc pentru fanii Chefi la Cuțite…”. Imaginile din noul sezon care i-au scandalizat pe cei care adoră emisiunea: “Să vă fie rușine”

“Veste șoc pentru fanii Chefi la Cuțite...” Imaginile din noul sezon care i-au scandalizat pe telespectatori. Comentarii dure la adresa Antena 1.
18.03.2024 | 23:14
Veste soc pentru fanii Chefi la Cutite Imaginile din noul sezon care iau scandalizat pe cei care adora emisiunea Sa va fie rusine
Fanii Chefi la Cuțite, scandalizați după ce au văzut imaginile din noul sezon. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Imaginile din noul sezon Chefi la Cuțite i-au scandalizat pe cei care urmăresc emisiunea culinară. Noul intro al show-ului i-a enervat pe telespectatori, care îl consideră jignitor.

Imaginile din noul sezon Chefi la Cuțite care i-au scandalizat pe telespectatorii emisiunii. Critici dure pentru Antena 1

Luni, 18 martie 2024, a debutat sezonul 13 Chefi la Cuțite, care este primul după plecarea chefilor Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Chefii Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Richard Abou Zaki și Orlando Zaharia se află acum la masa juriului. Cei patru au o vastă experiență în domeniul culinar și au fost încântați să colaboreze cu Antena 1 pentru acest proiect.

“Veste șoc pentru fanii Chefi la Cuțite. Cei trei chefi au anunțat că părăsesc definitiv bucătăria Chefi la Cuțite”, este anunțul făcut în noul intro al emisiunii culinare.

ADVERTISEMENT

Au mai fost prezentate imagini cu telespectatori dezamăgiți de plecarea celor trei jurați, dar și comentarii de pe Instagram, lăsate de internauți după ce au aflat vestea plecării acestora din emisiune. Ulterior, în intro și-ai făcut apariția și au fost prezentați noii jurați.

Cu toate că noul intro a avut rolul de a-i prezenta pe cei patru chefi, mulți internauți l-au criticat dur. Aceștia consideră că, prin acest intro, Antena 1 nu a făcut decât să-i denigreze pe foștii jurați ai emisiunii.

ADVERTISEMENT

“Să vă fie rușine pentru acel intro, v-ați bătut joc de cei 3 chefi”, “Sunt dezamăgită de cum ați abordat începutul emisiunii, puteați trece peste, dezamăgitor…”, sunt doar două comentarii lăsate de internauți.

Intro nou Chefi la Cuțite
Imagini din noul intro Chefi la Cuțite. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik

Telespectatorii, dezamăgiți de cum a început noul sezon Chefi la Cuțite

De asemenea, unii consideră că oamenii se vor uita în număr mare doar la prima ediție, deoarece sunt curioși cum va fi fără foștii jurați. Mulți sunt de părere că show-ul nu va mai fi la fel de bun fără ei.

ADVERTISEMENT

“Degeaba s-a improvizat asemenea intro că tot penibili sunteți. O să aveți azi audiență că se uită lumea să vadă ce aiurea sunteți. Adio emisiune”, a scris cineva pe pagina de Instagram Chefi la Cuțite.

“Intro-ul…jenant. Se putea și fără dramă. Nu ştiţi ce sa mai faceţi să atrageţi audienţă. Ideea e că azi o să aveti audienţă. Că lumea se va uita de curiozitate.

Ok, orice început are un sfârşit, şi ştim că chefii nu puteau sta la nesfârșit la această emisiune. Ceea ce e jalnic e cum îi denigraţi”, este un alt comentariu.

“(…) Mi se pare că intro-ul a fost extrem de sadic”, a mai fost un alt comentariu. În plus, fanii sunt dezamăgiți de începutul acestui sezon, spunând că cei patru jurați nu mai au farmecul celor care au plecat.

ADVERTISEMENT