Life

Cătălin Scărlătescu, juratul de la Chefi la cuțite, recunoaște de ce nu s-a afișat niciodată cu vreo femeie la TV

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai discreți bărbați ai showbiz-ului, tocmai de aceea niciodată nu s-a afișat cu vreo femeie la TV. Acum însă recunoaște de ce își ține viața privată departe de ochii curioșilor.
23.12.2021 | 15:35
Catalin Scarlatescu juratul de la Chefi la cutite recunoaste de ce nu sa afisat niciodata cu vreo femeie la TV
ADVERTISEMENT

Deși el este mereu angrenat în vreo emisiune televizată, cel mai des fiind văzut la ”Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătescu nu și-a adus niciodată viața personală pe micile ecrane.

Chiar dacă Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au făcut de nenumărate ori glume pe seama sa, fiind unul dintre burlacii showbiz-ului, până acum chef-ul de la Antena 1 nu a vorbit despre partea amoroasă a vieții sale.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi place să-mi duc viața privată și personală la televizor”

Însă, de când au apărut imagini cu el și Doina Teodoru, fosta concuretă de la ”iUmor”, cea care a și câștigat sezonul trei al emisiunii, vedeta și-a călcat puțin pe vechile principii.

În cadrul unui interviu, Scărlătescu a vorbit despre viața sa personală și a recunoscut că nu este singur, că are o relație serioasă, că este drăgătos de fel, doar că nu îi place să defileze în public cu partenera sa.

ADVERTISEMENT

”Niciodată nu m-am afișat. Nu-mi place să-mi duc viața privată și personală la televizor. Urăsc partea aia cu ‘iubita lui Scărlătescu, blonda, bruneta’…

Sunt un om normal, mă țin și eu cu femeile de mână, le mai și sărut, chiar și pe stradă. Am și eu o iubită că nu pot să stau singur cuc. De fiecare dată e ceva serios, că nu duci o chestie neserioasă în casă, nu ai cum”, a povestit Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, conform SpyNews.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu se iubește cu Doina Teodoru

După ce s-a aflat că formează un cuplu cu actrița care este mai mică decât el cu 18 ani, cei doi au plecat într-o vacanță exotică, în Thailanda, fără să publice vreo imagine de cuplu. Asta după ce actrița l-a însoțit și în Grecia, la filmările show-ului ”Chefi fără limite”.

În schimb, pentru că deja formează un cuplu de mai bine de jumătate de an, chiar dacă nu multă lume i-a văzut deseori unul la brațul celuilalt, recent Cătălin Scărlătescu a făcut prima declarație despre povestea de iubire pe care o trăiește cu frumoasa șatenă.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a oferit prea multe detalii, însă a ținut să sublinieze că este relația pe care și-a dorit-o mereu și pe care vrea în continuare să o țină doar pentru el.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Cătălin Scărlătescu legat de relația cu actrița Doina Teodoru pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT