Life

Cătălin Zmărăndescu și-a speriat colegii și rivalii de la Survivor România 2022: ”Rup pereții în două”

Cu puțin timp înainte de a începe ”Survivor România 2022”, Cătălin Zmărăndescu și-a speriat colegii de competiție. Fostul luptător i-a avertizat pe ”Faimoși” și pe Războinici”.
10.01.2022 | 15:10
Catalin Zmarandescu sia speriat colegii si rivalii de la Survivor Romania 2022 Rup peretii in doua
Cătălin Zmărăndescu ;i-a avertizat colegii înainte de plecarea în Dominicană. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția sportivă de la Pro TV stă să înceapă, în luptă intrând pe traseele de la ”Survivor România 2022” nu mai puțin de 24 de concurenți.

Cu toții au plecat în urmă cu o zi, alături de prezentatorul Daniel Pavel, spre Republica Dominicană, acolo unde îi așteaptă marea provocare a vieții, pentru care, spun ei, s-au pregătit intens.

ADVERTISEMENT

”Faimoșii și Războinicii” și-au dat întâlnire

Înainte de a decola spre Dominicană, cei 24 de concurenți, ”Faimoși” și Războinici”, și-au dat întâlnire, scopul fiind acela de a se cunoaște mai bine, înainte de a se lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Întâlnire la care un membru din echipa roșie s-a făcut remarcat prin afirmațiile sale. În timp ce fiecare a spus ce calități, dar și ce defecte are, pentru a ajunge acolo să formeze o ”familie” în care să se accepte unul pe altul, Cătălin Zmărăndescu a amuzant pe toată lumea cu avertismentul său.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu, înainte să plece în Dominicană: ”Sforăi de o să rup pereții în două”

Luptătorul a încercat să își avertizeze colegii în legătură cu un vechi obicei de-al lui, ce-i poate face prezența greu de suportat.

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de FANATIK, fosta gardă de corp a lui Gigi Becali s-a destăinuit în fața colegilor și a adversarilor de la ”Survivor România 2022” recunoscând că liniștea și odihna lor de pe insulă va fi pusă la încercare de problema pe care o are el în timpul somnului.

ADVERTISEMENT

”Băi, îmi pare foarte rău pentru voi, dar eu sforăi de o să rup pereții în două. Așa că luati-vă dopuri pentru urechi!”, a fost avertismentul lui Cătălin Zmărăndescu pentru colegii lui din Republica Dominicană, conform informațiilor obținute de FANATIK.

Zmărăndescu nu e susținut de fiul său la Survivor: ”Mi-aș fi dorit să concurez”

După ce s-a aflat că fostul luptător va face parte din echipa ”Faimoșilor”, Mihai Zmărăndescu, dornic inițial ca el să ocupe un loc în competiție, nu s-a mai arătat interesat de participarea la ”Survivor România 2022”.

ADVERTISEMENT

Tânărul a declarat, în exclusivitate, pentru FANATIK, că era potrivit pentru echipa ”Faimoșilor”. Motivul? Vizibilitatea de care se bucură în mediul online,  dar și confruntarea cu tatăl său pe traseele din Dominicană care, spune el, ar fi fost interesantă de văzut.

”Dacă nu era Cătălin, eram eu. Dar Pro TV-ul a ales să facă Ferma Vedetelor versiunea doi și, probabil, ăsta a fost motivul pentru care s-au ales așa oamenii respectivi. Mulți dintre ei nici n-au ce căuta acolo. Sunt unii dintre ei care, într-adevăr, sunt vedete. Dar mai mult de jumate, nu…

Mi-aș fi dorit să concurez, dar doar la echipa Faimoșilor, pentru că, după cum am spus, lumea nu înțelege fenomenul de business, fenomenul de marketing, de social media din zilele noastre. Am un public foarte mare, un public care mă iubește foarte mult. Și cei care nu mă iubesc s-ar fi uitat din curiozitate. Mi s-ar fi părut interesantă treaba asta, să îl iau eu pe el pe traseu (n.r Cătălin Zmărăndescu), să concurez împotriva lui, dar se pare că ei ( n.r Pro TV) știu mai bine marketing, aduc oameni cu 900 de urmăritori”, a declarat Mihai Zmărăndescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cine sunt cei 24 de concurenți de la ”Survivor România 2022”

Pe insula din Republica Dominicană își vor testa abilitățile sportive și nu numai 12 ”Faimoși” și 12 ”Războinici”.

Din echipa roșie vor face parte nume cunoscute din industria muzicii, dansului, sportului și televiziunii, precum: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

De cealaltă parte, și în echipa albastră sunt câțiva concurenți care au mai apărut pe micul ecran, în diferite show-uri TV: vlogger-ul Blaze, fost concurent la ”Mireasa”, Elena Matei a participat la ”Chefi la cuțite” și Alexandra Duli de la ”Burlacul”.

Acestora li se alătură în competiție, în echipa ”Războinicilor”, și: Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuț Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ștefania Ștefan și Ramona Crăciunescu.

Când începe ”Survivor România 2022”

După un zbor spre Istanbul și încă unul de 13 ore spre Punta Cana, care inițial a fost amânat, concurenții au plecat ieri, 9 ianuarie, spre Republica Dominicană.

Filmările pentru ”Survivor România 2022” au fost decalate, însă emisiunea se va vedea la Pro TV peste doar câteva zile, după ce postul din Pache a preluat formatul emisiunii de la Kanal D. Cei 24 de concurenți se vor duela în fața publicului telespectator începând cu data de 16 ianuarie 2022.

Care este marele premiu de la ”Survivor România 2022”

Competiția sportivă din Dominicană pune la bătaie, pe lângă o experiență unică, multă adrenalină și provocări pe măsură, un premiu foarte valoros.

Marele câștigător al sezonului ce stă să înceapă va pleca acasă cu titlul ”supraviețuitorul anului” și cu premiul în valoare de 100.000 de euro, la care se adaugă onorariul săptămânal stabilit pentru fiecare participant în parte.

 

 

ADVERTISEMENT