Life

Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de fiul său cel mare! „Pentru mine nu mai există”. Ce a putut spune despre Mihai

Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de fiul său cel mare, Mihai, și spune că nu mai există pentru el. Ce a mai dezvăluit luptătorul.
08.10.2022 | 00:33
Catalin Zmarandescu nu mai vrea sa auda de fiul sau cel mare Pentru mine nu mai exista Ce a putut spune despre Mihai
Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de fiul său cel mare! Foto: Colaj Fanatik / Instagram și Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre relația cu fiul său cel mare, Mihai. Sportivul a fost categoric și a spus că nu vrea să mai audă de fiul lui, care „nu mai există pentru el”

Cătălin Zmărăndescu este categoric și nu mai vrea să audă de fiul său cel mare

Sportivul a spus că Mihai, fiul său din căsnicia anterioară, nu mai există pentru el și nu ar fi capabil să îl ierte pentru toate greșelile pe care le-a făcut, chiar dacă și-ar cere iertare în genunchi.

ADVERTISEMENT

Sportivul care a participat la Survivor România a spus că nu îi dorește răul fiului său și că putea să îi facă mult rău dacă voia, să îl „desființeze”, dar nu aceasta este intenția sa, a dezvăluit el în cadrul emisiunii online ”Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Mai mult, Zmărăndescu de la Survivor România a spus că fiului nu mai există pentru el deoarece el însuși a ales acest lucru de când era mai mic.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărăndescu a spus că fiul lui a aruncat cu noroi în el în mod gratuit.

„Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există. Nu-i doresc răul niciodată, numai binele, dar pentru mine nu mai există și nu mai există din prisma faptului că el și-a ales lucrul ăsta, el a luat drumul ăsta.

Ai 18 ani, ai 19 ani, că la 19 ani s-a întâmplat asta, e problema ta! Eu am fost lângă tine, tu ai ales să arunci cu noroi în mine, nu eu. Dacă îi voiam răul, îl desființam de mult timp”, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Cătălin Zmărănescu, declarații despre pensia alimentară

Mai mult, sportivul a vorbit și despre declarațiile copiilor săi din căsnicia anterioară, cu Cristina. Mihai și Alexandra sunt copiii săi mari. De altfel, tânăra l-a făcut bunic pe sportiv, dar nici aceștia nu au o relație prea bună.

Ei spuneau că tatăl lor i-a lăsat de izbeliște, dar Zmărăndescu a negat acest lucru și a spus că plătea pensie alimentară de zeci de mii de lei pe lună pentru creșterea copiilor săi.

ADVERTISEMENT

„Voi v-ați întrebat vreodată ce pensie alimentară plăteam eu lună de lună? Foarte mult, nu două-trei milioane, de ordinul zecilor de milioane”, a spus el.

ADVERTISEMENT