Life

Cătălina Ponor, însărcinată pentru a doua oară. „Mai repede decât ne-am fi putut imagina!”

Fosta mare gimnastă a anunțat că este din nou gravidă la 36 de ani. Pe rețelele de socializare, Cătălina Ponor a scris un mesaj emoționant pentru fanii săi.
27.11.2023 | 14:46
Catalina Ponor insarcinata pentru a doua oara Mai repede decat neam fi putut imagina
Cătălina Ponor este din nou însărcinată/ sursa foto: instagram/ colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălina Ponor este însărcinată pentru a doua oară. Viața triplei campioane olimpice s-a schimbat radical, după ce s-a căsătorit cu Bogdan Jianu, fostul soț al artistei Juliei Chelaru. Pe rețelele de socializare, fosta sportivă și-a încântat fanii cu câteva fotografii emoționante.

Cătălina Ponor este însărcinată din nou

Cătălina Ponor (36 de ani) va deveni mamă pentru a doua oară! Fosta gimnastă și Bogdan Jianu, fostul soț al cântăreței Julia Chelaru, au devenit părinți pentru prima oară la finalul lui decembrie 2022, atunci când a venit pe lume fiul lor, Vlad. Acum, familia lor se va mări din nou, căci Cătălina Ponor este iar însărcinată.

ADVERTISEMENT

Cu toate că fiul ei nu a împlinit încă un anișor, Cătălina Ponor va aduce pe lume a doua minune. Pe contul său de Instagram, fosta mare gimnastă a dat vestea cea mare și a publicat mai multe imagini cu burtica de gravidă.

catalina ponor
Fosta sportivă va deveni din nou mămică/ sursa foto: instagram

A publicat primele imagini cu burtica de gravidă

Ea a recunoscut că minunea s-a produs mai repede decât plănuiau cei doi. Mai mult de atât, fosta gimnastă a anunțat bucuroasă și sexul bebeluşului. Cei doi soți vor mai avea încă un băiețel.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei! Suntem binecuvântaţi”, a scris Cătălina Ponor pe pagina ei personală de Instagram.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu sunt împreună de mai bine de cinci ani, iar în 2020 s-au logodit. Din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au amânat nunta. Între timp, Cătălina Ponor a rămas însărcinată, așa că au decis să se căsătorească după ce fosta sportivă va naște.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, aceștia au reușit să devină soț și soție în vara anului 2023. Cătălina Ponor s-a cununat religios pe data de 8 iulie cu Bogdan Jianu, fiind deja căsătoriți civil. Tot în ziua respectivă, ei au făcut botezul fiului lor, Vlăduţ.

Bogdan Jianu a divorțat de Julia Chelaru

Înainte de a deveni un cuplu, Cătălina Ponor și soțul său au fost prieteni timp de mai bine de 10 ani. În plus, fosta soție a lui Bogdan Jianu, Julia, mărturisea că obișnuia să iasă cu fosta gimnastă în oraș. Cu toate acestea, solista nu credea că fostul său soț a avut o relație cu Cătălina încă de dinainte de divorț. Bogdan Jianu și Julia Chelaru s-au despărțit în 2016.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia Jianu, în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: