Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câte bilete mai sunt la Rapid – CFR Cluj cu 6 ore înainte de meci. Exclusiv

Rapid - CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 21:00, în Giulești, iar partida are toate șansele să se joace cu tribunele arhipline.
25.09.2023 | 16:20
Cate bilete mai sunt la Rapid  CFR Cluj cu 6 ore inainte de meci Exclusiv
Rapid - CFR se joacă în această seară în Giulești. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Rapid și CFR Cluj este de mare interes. Cele două echipe vor titlul în acest sezon, iar fanii Rapidului înțeleg cel mai bine importanța acestui meci.

Câte bilete a vândut Rapid pentru meciul cu CFR Cluj?

Rapid a vândut aproape toate biletele pentru meciul cu CFR Cluj. FANATIK a aflat că la ora 15:00 mai erau doar 12 bilete la vânzare la casele de la Giulești.

ADVERTISEMENT

Am trimis echipa de la FANATIK la case să vedem dacă e nebunie. Nu era nebunie. Va fi sold-out. Mai erau la case acum jumătate de oră 12 bilete. Doamna de la bilet, când a văzut reporterul, a spus fericită că mai are 12 bilete. I-a zis reporterul că nu vrea să le cumpere și a zis că trebuie să mai stea, că vrea să le vândă și pe alea 12“, a spus HORIA IVANOVICI, la FANATIK SUPERLIGA.

Meciul se va juca de la ora 21:00. Rapid este pe locul 4, cu 15 puncte în nouă meciuri, în timp ce CFR Cluj este pe locul 2, cu 19 puncte în opt meciuri.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi a prefațat partida Rapid – CFR Cluj

Cristiano Bergodi speră să obțină victoria în fața lui CFR Cluj și mizează pe faptul că echipa lui joacă acasă, în fața propriilor suporteri.

Avem un meci foarte greu, cu una dintre cele mai bune echipe din campionat. Arată foarte bine CFR. Va fi un meci foarte, foarte dificil pentru noi. Suntem încrezători, optimiști în ceea ce privește acest meci. Jucăm acasă, avem publicul în spate. Vom arăta bine. Sunt încrezător din ceea ce văd la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Starea de spirit e una bună. Trebuie să trecem peste acest meci. Oricum, am luat un punct, dar s-a văzut că Oțelul Galați este o echipă grea la Craiova. Nu este ușor să câștigi orice meci.

În puțin timp, CFR a schimbat multe și a construit repede o echipă bună, cu relații de joc solide. Nu prea le oferă adversarilor ocazii să înscrie. Avem tehnologie, putem analiza adversarul.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu se știa foarte bine, a antrenat mult timp la CFR, dar cu Mandorlini nu se știe bine ce poate pregăti. A și schimbat sistemul, a jucat uneori 3-5-2, uneori 4-2-3-1, acum cu romb. Cine știe ce pregătește? Nu putem să știm, dar noi suntem pregătiți”, a adăugat Bergodi.

HORIA IVANOVICI și invitații săi te așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:00.

Rapid a vândut toate biletele pentru meciul cu CFR Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: