Sport

Rapid, fără patru jucători pentru derby-ul cu CFR Cluj. Anunțul lui Bergodi

Rapid nu se va putea baza pe patru jucători la derby-ul cu CFR Cluj, care închide etapa a 10-a din SuperLiga. Cristiano Bergodi se așteaptă la un duel extrem de dificil.
24.09.2023 | 19:45
Rapid fara patru jucatori pentru derbyul cu CFR Cluj Anuntul lui Bergodi
Cristiano Bergodi a prefațat derby-ul Rapid - CFR Cluj, care închide etapa în SuperLiga. Foto: captură Rapid TV.
ADVERTISEMENT

Rapid și CFR Cluj închid etapa cu numărul 10 din SuperLiga. Cele două rivale se înfruntă în Giulești, luni, 25 septembrie, ora 21:00. Cristiano Bergodi anticipează un duel extrem de greu împotriva fostei campioane, însă este încrezător datorită publicului.

Rapid, fără patru jucători pentru derby-ul cu CFR Cluj. Anunțul lui Bergodi: „Nu va fi în lot”

Rapid nu se va putea baza la derby-ul cu CFR Cluj pe Răzvan Oaidă. Mijlocașul ajuns în vară în Giulești, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, nu va fi în lot pentru că nu este recuperat 100% după o accidentare. De asemenea, Bergodi nu-i va avea la dispoziție pe Kevin Soni, Dragoș Grigore și Mattias Kait, cel din urmă suspendat.

ADVERTISEMENT

„Ar fi super dacă am câștiga acest meci. Eu sunt întotdeauna optimist, dar și realist. Jucăm cu una dintre cele mai bune echipe, locul din clasament spune asta. Noi vrem să rămânem cât mai sus în acest început de campionat.

Răzvan Oaidă e în recuperare. Din păcate, nu poate fi în lot. Nu știu cât va lipsi. Doctorul poate spune asta, eu nu știu, dar cred că e aproape. Pe Kevin Soni nu cred că îl vom vedea mâine, nu.

ADVERTISEMENT

Ar fi prea repede. Nu, nu e în lot pentru că nu e pregătit. Încet, încet se antrenează. Kait e suspendat. Dragoș Grigore mai are probleme și se antrenează separat. În rest, ceilalți sunt în lot”, a declarat Cristiano Bergodi.

Bergodi, încrezător înainte de Rapid – CFR Cluj: „Avem publicul în spate”

Rapid caută să își prelungească seria pozitivă de meciuri consecutive fără înfrângere. Giuleștenii au înregistrat trei victorii și un egal în ultimele patru partide. Totodată, CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din campionat și are moralul ridicat.

ADVERTISEMENT

„Meci foarte greu. Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat. Arată foarte bine, se vede în clasament. Va fi un meci foarte dificil pentru noi. Dar suntem încrezători în ceea ce privește acest meci. Jucăm acasă, avem publicul spate și sper să arătăm bine. Sunt încrezător de ceea ce văd la antrenamente. 

CFR a schimbat mult și a ajuns repede la o echipă bună, închegată, cu relații de joc solide. Starea de spirit e bună. Am luat un punct în ultimul meci, s-a vorbit mult, dar s-a văzut că și Galați e echipă grea. A câștigat în această etapă la Craiova și nu e ușor. Așteptările erau mari, dar am luat un punct și a fost bine și așa. Sperăm ca acum, la un meci foarte greu, cu o echipă competitivă, să câștigăm”, a mai spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

„Echipa lui Dan Petrescu se știa foarte bine. Cu Mandorlini nu se știe”

„Centralul” partidei va fi Adrian Cojocaru, care va fi ajutat de la linii de Florin Ciprian Danșa și Adrian Popescu. În camera VAR au fost delegați Radu Petrescu și asistentul Vasile Marinescu.

„Avem tehnologie, putem analiza adversara. Echipa lui Dan Petrescu se știa foarte bine, a antrenat mult timp la CFR, dar cu Mandorlini nu se știe bine ce poate pregăti. A și schimbat sistemul, a jucat uneori 3-5-2, uneori 4-2-3-1, acum cu romb. Cine știe ce pregătește? Nu putem să știm, dar noi suntem pregătiți.

Din partea mea nu veți auzi niciodată să vorbesc despre arbitri înaintea unui meci. Nu vreau să declar cine știe ce despre un anumit meci. Eu mă gândesc numai la terenul de joc și sper că va fi un arbitraj bun. Eu aflu numai înaintea meciului cine e arbitru. Nu mă uit, nu mă interesează. Eu sper numai că va fi un arbitraj bun și să câștige cine e mai bun”, a încheiat Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi a prefațat derby-ul Rapid - CFR Cluj

ADVERTISEMENT